Η λύσσα, το νέκταρ και το… έξτρα πριμ του Σοφοκλέους!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων έλαβε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, καθώς ανήμερα της συμπλήρωσης 52 χρόνων ζωής η ΑΕΛ τερμάτισε μια κατάρα 30 χρόνων και στέφθηκε κυπελλούχος Κύπρου.

«Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, κερδίσαμε ένα κύπελλο. Μετά από τρεις δεκαετίες υπήρχε λύσσα με την πραγματική έννοια γι' αυτό το τρόπαιο, οπότε τώρα θα γευτούμε το νέκταρ του. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, αλλά υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που επηρεάζουν το αν και πότε θα κατακτούμε τίτλους.

Αυτή η δίψα για τρόπαια πολλές φορές μεταφράζεται σε αντίδραση από τους πιο ακραίους οπαδούς μας. Ελπίζω τώρα με αυτήν την κατάκτηση να ηρεμήσει ο κόσμος, να έλθει κοντά και να βοηθήσει. Ξέρετε πόσος κόσμος δεν ήλθε γήπεδο απόψε λόγω προκατάληψης;

 Από χθες άρχισαν τα πανηγύρια. Εμείς προτρέχουμε να πανηγυρίσουμε. Θυμούμαι ότι το 2009 ήρθαν μεθυσμένοι γιατί πανηγύριζαν από χθες.

Η Λεμεσός πρέπει να γιορτάσει σήμερα, αλλά όλος ο κόσμος να σεβαστεί την πόλη, τα καταστήματα, τις περιουσίες, ιδιαίτερα το σιντριβάνι. Οι παίκτες έχουν συμφωνημένο πριμ στα συμβόλαά τους για το κύπελλο, αλλά θα πάρουν και έξτρα πριμ», δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην κάμερα του Alpha.

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»