Mακρής: «Το πλάνο λέει ΑΠΟΕΛ, αλλά...» (vid)

Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να πάει στην ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μακρής μετά το νικηφόρο τελικό κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο διεθνής επιθετικός έκανε τον προσωπικό του απολογισμό και μίλησε για τα σχέδια και τους στόχους του εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

«Ήταν ένα τρόπαιο, το οποίο έψαχνε η ΑΕΛ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προσπαθήσαμε να το πάρουμε στη Λεμεσό και στόχος μας ήταν να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς. Όντως είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται στην ομάδα δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα και προσπάθησα με τον τρόπο μου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Ήταν ένας τελικός κυπέλλου, ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για έναν ποδοσφαιριστή, ο καθένας μετράει τους τίτλους, γι’ αυτό ζούμε, γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο για να πανηγυρίζουμε τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε.

Νιώθω κάτι παραπάνω από δικαιωμένος για την επιλογή μου να πάω στην ΑΕΛ. Το καλοκαίρι έφευγα από τον ΑΠΟΕΛ για να πάω σε μια ομάδα να πάρω παιχνίδια και το τέλος της χρονιάς με βρίσκει κυπελλούχο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, πρώτα απ’ όλα γιατί απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να επανέλθω, γιατί τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήμουν και τόσο στην επιφάνεια.



Για την επόμενη χρονιά δεν εξαρτάται μόνο από το ποια είναι η δική μου επιθυμία. Εγώ θέλω να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής σε όποια ομάδα κι αν είμαι. Το πλάνο λέει ότι το καλοκαίρι πρέπει να γυρίσω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά έχουμε καιρό, πολλά γίνονται, στο ποδόσφαιρο από τη μια μέρα στην άλλη όλα αλλάζουν. Όπου και να βρίσκομαι όμως, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Το μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, από την αρχή της χρονιάς ήμασταν ψηλά στο πρωτάθλημα και στο τέλος κατακτήσαμε το κύπελλο. Ήταν μια δικαίωση και για μας, αλλά και για τους οπαδούς.

Δεν πιστεύω ότι το θέλαμε περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε το νταμπλ, εμείς κύπελλο μετά από 30 χρόνια, το παιχνίδι κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, ήταν ένας τελικός με πολύ πάθος, πολλές κάρτες, δεν είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, όμως στο τέλος το αποτέλεσμα μένει, η ιστορία έγραψε ότι η ΑΕΛ πήρε το κύπελλο μετά από τρεις δεκαετίες και αυτό θα πάμε να πανηγυρίσουμε στη Λεμεσό», δήλωσε ο Μακρής

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια