Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τζούνιορ: «Προσπάθησα να μιλήσω με το κύπελλο αλλά δεν με άκουγε!»

  23/05/2019 11:38
Τζούνιορ: «Προσπάθησα να μιλήσω με το κύπελλο αλλά δεν με άκουγε!»

Τζούνιορ: «Προσπάθησα να μιλήσω με το κύπελλο αλλά δεν με άκουγε!»

  23/05/2019 11:38
Στην πίστη τον συμπαικτών του αλλά και τον σεβασμό τους απέδωσε τη νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου της ΑΕΛ σε βάρος του ΑΠΟΕΛ ο αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας, Ντόσα Τζούνιορ.
 
Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ τόνισε ότι σίγουρα θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ενώ προτεραιότητά του αποτελεί η ΑΕΛ σε σχέση με την ανανέωση συμβολαίου.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Κερδίσατε το κύπελλο, είχες παίξει και στους δύο προηγούμενους χαμένους τελικούς: «Δεν ξέρω τι θέλετε να πω (σ.σ. γελά). Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Το είπα στα αποδυτήρια πριν ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες και ότι είναι ώρα να γράψουμε ιστορία. Δεν έχει σημασία αν νικήσουμε ή αν χάσουμε, αυτοί οι παίκτες είχαν δύσκολες στιγμές από την αρχή αλλά τα καταφέραμε».
 
Για το συμβόλαιό το που λήγει: «Δεν ξέρω, είναι ώρα να γιορτάσουμε και μετά από μερικές μέρες θα το δούμε. Θα συνεχίσω σίγουρα να παίζω στην ΑΕΛ ή αλλού. Πάντα δίνω προτεραιότητα στην ΑΕΛ γιατί όπως όλοι ξέρουν είναι η ομάδα μου στην Κύπρο και σ’ όλο τον κόσμο. Τους αγαπώ και θα δούμε».
 
Για το κύπελλο και το ότι κατέρριψαν την κατάρα των 30 χρόνων: «Προσπάθησα να μιλήσω με το κύπελλο αλλά δεν με άκουγε. Είναι δικό μας όμως και θα μπει στο μουσείο της ΑΕΛ. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε ξανά τόσο για να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας