Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Με έχουν πείσει για τον Ολυμπιακό, δεν πέτυχα αυτό που ήθελα στην Ομόνοια»

  23/05/2019 18:52
 «Με έχουν πείσει για τον Ολυμπιακό, δεν πέτυχα αυτό που ήθελα στην Ομόνοια»

«Με έχουν πείσει για τον Ολυμπιακό, δεν πέτυχα αυτό που ήθελα στην Ομόνοια»

  23/05/2019 18:52

Την επιστροφή του στους πάγκους και συγκεκριμένα στον πάγκο του Ολυμπιακού σχολίασε ο Πάμπος Χριστοδούλου σε δηλώσεις του στον Active. 

Ο Κύπριος προπονητής, αναφέρθηκε στο τι τον έπεισε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, εάν νιώθει άνετα και για να σχολιάσει επίσης το πέρασμα του από την Ομόνοια. 

Αναλυτικά:

Επιβεβαιώνεται ότι επιστρέφετε στον Ολυμπιακό;

«Υπάρχει μiα συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και είναι ζήτημα μια ή δυο ημερών για να υπογραφούν τα συμβόλαια».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: 

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, είναι δεδομένο. Είναι σαν και επιστρέφω στο σπίτι μου. Οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, ο Κώστας Σεραφείμ, ο Πέτρος Σάββα και ο κύριος Τορναρίτης. Δεν είχα φύγει με τον καλύτερο τρόπο με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα που λέχθηκαν δεν ήταν σωστά. Δεν το κρύβω όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν πείσει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει φιλόδοξους ανθρώπους να διοικούν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα, θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από την φετινή την σεζόν. Θα δούμε καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό που βλέπω στον Ολυμπιακό είναι να κτίσουμε μια δυνατή ομάδα και να δούμε που μπορούμε να καταλήξουμε».

Για το αν νιώθει άνετα: 

«Έχω κάνει και χρόνια σαν ποδοσφαιριστής. Τους ξέρω και με ξέρουν. Ένας προπονητής είναι εκεί με τα αποτελέσματα και το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα. Οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα με έκαναν και επέστρεψα. Διψάνε για να κτίσουν καλή ομάδα και δεν τους αρέσει να χάνουν. Είναι καλό για μένα. Είχα προτάσεις, αλλά δεν πήγα γιατί θεώρησα ότι ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα ταιριάζει 100% με την φιλοσοφία μου. Οι άνθρωποι μου έδειξαν ότι με θέλουν γι’ αυτό απάντησα θετικά. Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν ενοχλείτε που έμεινε τόσο καιρό μακριά από τους πάγκους: 

«Ήταν δική μου απόφαση να απορρίψω προτάσεις. Ο Άρης Θεσσαλονικής με ενδιέφερε, πήγα εκεί, συναντηθήκαμε, αλλά δεν έγινε. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Δεν πέτυχα αυτό που ήθελα στην Ομόνοια, ούτε αυτό που η ίδια ήθελε να πετύχω. Όπως φαίνεται δεν έχουν γίνει και μετά που έφυγα εγώ. Τους εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας