ΑΠΟΕΛ: Η ΑΕΚ, η διακοπή και το θέμα Τραμετσάνι

Έστω κι αν είδε το φως της δημοσιότητας παραμονές του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΛ, το θέμα Τραμετσάνι είχε αρχίσει να απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ τρεις εβδομάδες νωρίτερα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, προκύπτει ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω Πάσχα, στην οποία οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν οδηγηθεί με την ήττα από την ΑΕΚ (0-1) στην Αρένα.

Σ’ εκείνο το παιχνίδι είχε χαθεί η πολύ μεγάλη ευκαιρία για πρόωρη κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι είχε αποτύχει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Απόλλωνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Ιταλός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας γνωρίσει μόλις δύο εκτός έδρας ήττες (αμφότερες στην Αρένα) και, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος στην Gazzetta dello Sport, και η πρώτη (στον α’ γύρο, επίσης με 1-0) τον είχε φέρει σε τόσο δυσχερή θέση, ώστε να αποφασίσει εν όψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα να ρισκάρει την αλλαγή συστήματος (από 4-3-3 σε 3-5-2).

Η δεύτερη ήττα από την ΑΕΚ (στα πλέι οφ) προηγήθηκε του προβλήματος που καθιστά αμφίβολη την παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ, μολονότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Μένει να φανεί, αν το υφιστάμενο εδώ και τρεις εβδομάδες πρόβλημα μπορεί να διευθετηθεί και να επιλυθεί εσωτερικά το προσεχές διάστημα ή θα αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο που θα οδηγήσει στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ