Ο Στρέπελ πήρε τον πρώτο του μισθό κι ίσως γράψει και βιβλίο!

Σε μια αποτίμηση των όσων βίωσε στη διάρκεια της θητείας του (περιπέτειας όπως την αποκαλεί ο ίδιος) στην Κύπρο προχώρησε ο Γιούργκεν Στρέπελ μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας.

Οι συμπατριώτες του θυμήθηκαν την ιστορική πλέον συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ανόρθωσης στην α' φάση του πρωταθλήματος, όταν ο Στρέπελ είχε δηλώσει ότι η καθυστέρηση στην καταβολή τριών μηνιάτικων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για επαγγελματική συμπεριφορά στην καθημερινότητά μας».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μια εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν ο Στρέπελ έχει εισπράξει τον πρώτο του μισθό. «Ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένες καταστάσεις, όταν ξεκινάς μια τέτοια περιπέτεια. Όπως και στην Ολλανδία, δεν πληρώνεσαι το μισθό σου στις 25 κάθε μήνα. Στην Κύπρο πρέπει να παλέψεις και λίγο περισσότερο για τα χρήματά σου. Δεν ανησυχώ ωστόσο για όσα έχω λαμβάνειν, χάρη στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία έχω ένα… αδιάβροχο συμβόλαιο»

Ο Στρέπελ χαρακτήρισε όμορφη την εμπειρία του στην Κύπρο, δήλωσε γοητευμένος από την κουλτούρα και τους ανθρώπους. Η αγωνιστική κατάληξη ήταν χειρότερη από αυτήν που ήλπιζε, ωστόσο η καθοριστική αφαίρεση των εννέα βαθμών λόγω της υπόθεσης Ουζόχο ήταν πέραν των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.

«Είναι μεγάλο κρίμα ότι πρέπει να περιμένεις περισσότερο από το κανονικό για τα χρήματά σου. Αλλά αυτή η αφαίρεση εννέα βαθμών ήταν η πιο ενοχλητική απ’ όλα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το τελικό πόρισμα, αν ήταν αλλιώς, τώρα θα παίζαμε στην Ευρώπη και αίφνης όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του τονίζοντας: «Τώρα θα κοιτάξω τι υπάρχει μπροστά μου. Ίσως επιστρέψω στην Ολλανδία, ίσως μείνω στο εξωτερικό, και τα δύο είναι πιθανά. Αυτή η περιπέτεια στην Κύπρο μου άνοιξε την όρεξη. Χαίρομαι που το έκανα. Και μια μέρα ίσως γράψω βιβλίο για αυτήν την περιπέτεια».

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»