Ομόνοια: Όταν όλοι οι in γίνονται… out

Ακόμη κι αν υποτεθεί ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις (αγωνιστικές και μη) για την αποτυχία της Ομόνοιας στην αγωνιστική περίοδο 2018/19, όσα έχουν μεσολαβήσει από το τέλος του πρωταθλήματος αποτελούν μια πεντακάθαρη ομολογία.

Την επομένη του τελευταίου αγώνα τους οι «πράσινοι» αποδέσμευσαν και τον δεύτερο προπονητή της εποχής Σταύρου Παπασταύρου, ενώ δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου τους έχουν επισημοποιήσει ήδη οκτώ αποδεσμεύσεις, οι οποίες γίνονται… 14, αν συμπεριληφθούν και οι έξι του Ιανουαρίου.

Ωστόσο η πλήρης χρεοκοπία των επιλογών της χρονιάς δεν καταδεικνύεται τόσο στον αριθμό των αποχωρησάντων όσο στο διάστημα παραμονής τους. Εξαιρουμένων των Αραούζο, Βύντρα, Αντόνια και Σοάρες, όλοι οι υπόλοιποι είναι παίκτες που ήλθαν στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι.

Λόπεθ, Ενρίκες, Αλμπίν, Γκρίνιτζ (τον Ιανουάριο), Πρτσε (εν μέσω πλέι οφ), Λόρα, Γκαφούρ, Λοέ, Εντρένα, Ατζαγκούν, Ζίβετς αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» θα διαβούν πιθανότατα οι Μότα και Μεχίας.

Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές έναντι επτά (Κούσουλος, Μανρίκε, Γκόμεθ, Μόντες, Ραμίρες, Μαυρίας, Κολοβός) που μένουν. Σχεδόν double score. Με τέτοιο ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές, η Ομόνοια ήταν απίθανο να έχει καλύτερη τύχη από αυτήν που της επεφύλαξε η σεζόν.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής