Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Νεύρα και θυμός… πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο – Εμείς στήνουμε το δικό μας»

  24/05/2019 15:08
«Νεύρα και θυμός… πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο – Εμείς στήνουμε το δικό μας»

«Νεύρα και θυμός… πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο – Εμείς στήνουμε το δικό μας»

  24/05/2019 15:08
Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα αφήνουν υπονοούμενα για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ και παράλληλα καλούν σε πάρτι στον κεντρικό σύνδεσμό τους το βράδυ της Παρασκευής (24/05).
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα των γαλαζοκιτρίνων για την κατάκτηση του τίτλου.
 
Η ανακοίνωση:
«Μάγκες, ΠΕΡΗΦΑΝΑ αλάνια της ΛΕΜΕΣΟΥ, αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ολόκληρης της γης!

Η χρονιά τελείωσε άδοξα αφήνοντας όλους εμάς πικραμένους και απογοητευμένους. Νεύρα και θυμός παρέσυρε αρκετούς σε απαξιωτικά και μηδενίστικα σχόλια. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην ομάδα προβλημάτισαν και ανάγκασαν αρκετούς να ζητήσουν κεφάλια..

Ο χρόνος αδέρφια δεν είναι μόνο γιατρικό. Μέσα από τον χρόνο φανερώνονται πολλά. Οι βρωμιές βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν τις συμφωνίες στα υπόγεια μπουντρούμια της διαφθοράς. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται αφήνοντας εκτεθειμένα τα λαμόγια που λυμαίνουν το ποδόσφαιρο μας.

Οι …… «φωνάζουν» σιωπηρά.. μέχρι την επόμενη φορά που σαν προβατοποιημένοι και έμμισθοι στρουθοκάμηλοι θα τρέξουν στον εξώστη..

Τα … πανηγυρίζουν με θράσος το χαρισμένο.. βγάζοντας απωθημένα δεκαετιών. .... και .... αγνοούν πως κατάντησαν δορυφόροι και …….., όντας στερημένοι και γεμάτοι ζήλια..

Για όλα αυτά λοιπόν εμείς νιώθουμε διπλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και τυχεροί. Ευγνώμων προς αυτούς που μας δίδαξαν ΑΠΟΛΛΩΝ. Με ψηλά το κεφάλι και τα λάβαρα του ΘΡΥΛΟΥ συνεχίζουμε ακάθεκτοι ενάντια σε όλους και σε όλα. Με οδηγό τις ηθικές αξίες τις οποίες πρεσβεύει το Σωματείο μας και συνοδοιπόρο την ανιδιοτελή αγάπη για το ιερό έμβλημα μας!

Την ώρα που διεξάγεται η φιέστα της ντροπής εμείς στήνουμε το δικό μας πάρτι χωρίς να λογαριάζουμε τίποτε και κανένα. Πιο δυνατοί, ακόμη πιο συσπειρωμένοι και πωρωμένοι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και για όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από ολους τους άλλους!

Τα μαγκάλια στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ θα ανάψουν στις 19:00.

Να μην λείπει κανεις!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.. ΤΑ ΛΕΜΕ!»

*Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν βαριοί χαρακτηρισμοί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας