Καυστική ανακοίνωση Ομόνοιας: «Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία και αόριστες αποφάσεις του ΚΟΑ»

Ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη εξέδωσε η Ομόνοια, σχετικά με την υπόθεση του Μακαρείου σταδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Είμαστε δημόσιος οργανισμός-Έτσι όπως είναι γήπεδο, στην Ομόνοια…»

Οι πράσινοι περνούν στην αντεπίθεση και θέτουν ερωτήματα προς τον Οργανισμό για την καθυστέρηση που υπάρχει σχετικά με τις διαδικασίες για το στάδιο της πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση:

«Στις 6 Μαρτίου είχαμε αποστείλει την πρώτη επιστολή στον ΚΟΑ μέσω της οποίας καταθέσαμε αίτημα για να μας παραχωρηθεί το Μακάρειο στάδιο ως έδρα μας από τη νέα σεζόν με κάποια βελτιωτικά έργα που προτείναμε καταθέτοντας αναλυτική έκθεση. Στις 28 Μαρτίου επανήλθαμε με νέα επιστολή και ζητήσαμε για πρώτη φορά το γήπεδο στην κατάσταση που είναι σήμερα, διευκρινίζοντας πως αυτό το αίτημα είναι ανεξάρτητο από τα βελτιωτικά έργα. Στις 09 Απριλίου, με νέα επιστολή, υπενθυμίσαμε το αίτημά μας για παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου όπως είναι σήμερα, χωρίς δηλαδή να αποτελεί προϋπόθεση να γίνουν τα οποιαδήποτε βελτιωτικά έργα.

Στο μεταξύ έγιναν και συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο και τις Τεχνικές Επιτροπές του ΚΟΑ, στις οποίες μας διαβεβαίωναν ότι αντιμετώπιζαν θετικά τα αιτήματά μας. Από την περασμένη Δευτέρα καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για τα έργα που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν στο Μακάρειο στάδιο με αποκλειστικά δική μας χρηματοδότηση. Σε επιστολή μας δύο ημέρες αργότερα σημειώναμε, για άλλη μια φορά, την αναγκαιότητα να λάβουμε το συντομότερο δυνατό απάντηση στο κατά πόσο θα μας παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα, υπογραμμίζοντας ξανά πως αυτό το αίτημα είναι ανεξάρτητο από τα βελτιωτικά έργα.

Φτάσαμε κοντά στο τέλος Μαΐου και ακόμη δεν έχουμε λάβει απάντηση από τον ΚΟΑ. Διαπιστώνουμε αδικαιολόγητη κωλυσιεργία και πως χρησιμοποιούνται από πλευράς οργανισμού αόριστες και γενικόλογες προφάσεις, ειδικότερα στο αίτημα για παραχώρηση του σταδίου στην κατάσταση που είναι σήμερα. Πώς είναι δυνατό να έχουν περάσει δύο μήνες και να μην έχουμε λάβει απάντηση σε αυτό το αίτημα; Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την πρώτη μας συνάντηση με τον ΚΟΑ, η οποία έγινε στις 28 Φεβρουαρίου και από τότε δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη. Είναι αδιανόητο.

Υπό κανονικές συνθήκες, η Πολιτεία θα έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό, πάντα στα πλαίσια της νομοθεσίας, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την τόσο υψηλή δωρεά που προσφέρουμε για ανακαίνιση ενός σταδίου που εδώ και αρκετά χρόνια έχει εγκαταλείψει και αφήσει στο έλεος του Θεού.

Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως νιώθουμε ότι δεν λαμβάνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό από την ανώτατη αθλητική αρχή του τόπου. Δεν διακρίνουμε αποφασιστικότητα και πραγματική βούληση για υλοποίηση των αιτημάτων μας, τα οποία εξυπηρετούν το συμφέρον της κοινωνίας μας και αποτελούν γενναιόδωρη κοινωνική προσφορά από πλευράς Ομόνοιας.

Με την ευκαιρία αυτής της τοποθέτησης, ζητάμε για άλλη μια φορά από τον ΚΟΑ να μας δώσει τις απαντήσεις που εδώ και αρκετό καιρό αναμένουμε. Ο χρόνος πιέζει και επιβάλλεται άμεσα να γνωρίζει η Ομόνοια και ο κόσμος της πώς θα προχωρήσουμε.

Κλείνοντας, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: Η Ομόνοια θα τραβήξει τον δρόμο της, όσα εμπόδια και εάν βρει μπροστά της».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια