Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκάλυψε ο ίδιος τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ!

  25/05/2019 19:13
Αποκάλυψε ο ίδιος τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ!

Αποκάλυψε ο ίδιος τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ!

  25/05/2019 19:13

Τη συμμετοχή του στον ηλεκτρονικό αθλητισμό (FIFA Εsports), επισημοποίησε μέσω του επίσημου του λογαριασμού ο ΑΠΟΕΛ.

Μετά την ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων, ο σχολιαστής της FIFA Esports, Μπράντον Σμιθ, μέσω του επίσημου του λογαριασμού έγραψε, «ανακοινώνω την μετακίνηση μου στο ΑΠΟΕΛ», για να απαντήσουν οι γαλαζοκίτρινοι, «ανυπομονούμε να μπούμε στον συναρπαστικό κόσμο των Esports. Σε ευχαριστούμε που μας ακολουθείς. Θα είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο είμαστε και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαστε η πρώτη ομάδα της Κύπρου που θα μπει επαγγελματικά στα Εsports». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμος να γράψει ιστορία και στο... playstation o ΑΠΟΕΛ

 

 

Ο ίδιος, μετά που δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επανήλθε και ξεκαθάρισε ότι δεν έρχεται στους γαλαζοκίτρινους ως παίκτης!

«Για κάποιο λόγο μερικοί νομίζουν ότι εντάχθηκα στον ΑΠΟΕΛ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του FIFA. Έχω πάρει μερικά μηνύματα που με υποδέχονται στην ομάδα με συγχαρητήρια. Αν ήξεραν πώς τα πήγαινα στο Weekend League (σ.σ. εβδομαδιαίος διαγωνισμός στο Fifa)...» σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Την τοποθέτησή του έκανε share και ο ΑΠΟΕΛ σχολιάζοντας: «Λοιπόν Μπράντον, αν και το Weekend League δεν πήγε τόσο καλά, εκτιμούμε τις δεξιότητές σου ως σχολιαστής και παρουσιαστής του Fifa».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας