Νέα Σαλαμίνα: Μόνο έτσι φεύγουν Μαργκάσα και Κορέια

Είναι η ομάδα με την πιο σταθερή άνοδο την περασμένη διετία και συνάμα η μόνη, στην οποία το ποιοι και πόσοι θα αποχωρήσουν απασχολεί (επί του παρόντος τουλάχιστον) πολύ περισσότεροι από το ποιοι και πόσοι θα έλθουν.

Η Νέα Σαλαμίνα προσμετρά ήδη τέσσερις απώλειες ποδοσφαιριστών, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία και για άλλα βασικά γρανάζια της ομάδας που κατέκτησε την πέμπτη θέση στην άρτι ολοκληρωθείσα σεζόν.

Σε ραδιοφωνική φιλοξενία του στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, τοποθετήθηκε για...

...το θέμα Ρενάτο Μαργκάσα: «Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο πέραν από αυτά που λέγονται και γράφονται. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθε οποιαδήποτε πρόταση, ο Ρενάτο είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, τον θέλουμε στο ρόστερ μας. Εμείς του σταθήκαμε στα δύσκολα, τον αγκαλιάσαμε, τον φέραμε στην ομάδα, τον κάναμε αρχηγό και τον αγάπησε και ο κόσμος. Αν αποφασίσει ο ίδιος να πάει σε άλλη ομάδα και εφόσον πληρωθεί η ρήτρα που ο ίδιο έβαλε θα του ευχηθούμε καλή συνέχεια και θα προχωρήσουμε».

...το μπάτζετ της νέας χρονιά: «Το μπάτζετ έχει συγκεκριμένο ύψος και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να κινηθούν σε αυτά τα πλαίσια. Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ήταν τα μεγάλα συμβόλαια. Ο Σάββας Πουρσαιτίδη και ο Μάκης Παπαϊωάννου έδειξαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν ποδοσφαιριστές και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

...τον Άντερσον Κορέια: «Όχι δεν έχουμε επίσημη πρόταση, είναι ποδοσφαιριστής μας, συνεχίζει κοντά μας για την ώρα και αν και εφόσον έρθει πρόταση Θα την εξετάσουμε και θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το καλό του σωματείου, Έχουμε τον καλύτερο προπονητή, κατάλληλο τεχνικό διευθυντή  και πιστεύουμε ότι θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα».

...τις δεδομένες αποχωρήσεις: «Επίσημα έχει αποχωρήσει ο Τιάγκο, ο Άγκους, ο Σικόρσκι και ο Φουστάρ, κανείς άλλος».
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή