«Εκπλάγηκα όταν ήρθε Κύπρο ο Τάμαρι, είμαι σίγουρος ότι θα φύγει»

Ένιωσε έκπληξη ο Στιβ Κωνσταντινίδης όταν ο Μούσα Αλ Τάμαρι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

«Έκανε καλό σκάουτινγκ» ανάφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Super Sport FM, σημειώνοντας ότι ο Ιορδανός έδειχνε από την ηλικία των 16-17 ετών ότι διαθέτει ταλέντο.

Ο Αγγλοκύπριος προπονητής σχολίασε επίσης τα δεδομένα στο κυπριακό πρωτάθλημα, όπως και τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα για τον πάγκο της Σουόνσι.

Πώς είδατε το φετινό πρωτάθλημα; «Είδα σύνολο 4-5 παιχνίδια και δεν μπορώ να πω αν ήταν δίκαια αυτά που έγιναν».

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα για 7η σερί σεζόν; «Το ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το πρωτάθλημα. Είναι καλό για το ΑΠΟΕΛ, όχι για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας ήταν κοντά τα τελευταία χρόνια, το ίδιο και η ΑΕΚ και η ΑΕΛ είχε μια πολύ καλή πορεία με τον Κέρκεζ. Περιμένω καλύτερη πορεία από Ομόνοια και Ανόρθωση, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη».

Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο; «Το κυπριακό ταλέντο υπάρχει απλά δεν τους δίνουμε ευκαιρίες. Δεν πρέπει να υπάρχει η διαφορά αυτή ανάμεσα σε έναν 20χρονο Κύπριο και ένα 20χρονο Γερμανό. Χρειάζεται το θάρρος από τους προπονητές να χρησιμοποιούν νεαρούς».
Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τάμαρι, πως βλέπετε αυτό τον ποδοσφαιριστή: «Τον Τάμαρι τον ξέρω εδώ και 3-4 χρόνια από την Εθνική Ιορδανίας. Στην Κύπρο παίζει για να τον δουν κάποιοι στην Ευρώπη. Από 16-17 χρόνων ξεχώριζε και εκπλάγηκα όταν ήρθε στην Κύπρο. Έκανε καλό σκάουτινγκ το ΑΠΟΕΛ και τον βρήκε. Θα είναι υπέρ του ΑΠΟΕΛ οικονομικά αυτό όταν τον χάσουν γιατί είμαι σίγουρος ότι θα φύγει».

Αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Εθνική Ινδίας που μπορούν να παίξουν στην Κύπρο; «Πήγαμε καλά στο Ασιατικό Κύπελλο. Το επίπεδο είναι καλό της Εθνικής. Το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό αλλά οι παίκτες είναι καλοί. Πρέπει να κοιτάζουμε και αυτές τις αγορές».

Για τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που τον θέλουν να βρίσκεται στη μικρή λίστα της Σουόνσι: «Περιμένω ένα τηλεφώνημα. Μακάρι να έρθει από την Σουόνσι. Είναι ιστορικός σύλλογος. Το γεγονός ότι η Σουόνσι έβαλε το όνομα μου στην μικρή λίστα με τιμά ιδιαίτερα. Η Αγγλία έχει το καλύτερο πρωτάθλημα που είναι η Πρέμιερ Λοιγκ και έχει το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που είναι η Τσάμπιονσιπ. Φαίνεται ότι αναγνωρίζουν την δουλειά μου. Μακάρι να με πάρουν τηλέφωνο και να πάω στην Σουόνσι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό