Ξέσπασμα Μοντέιρο: «Κάποιος προσπαθεί να σβήσει τ' όνομά μου»

Πέρασε με επιτυχία από την Κύπρο με παρουσίες σε ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ερμή, ενώ φήμες τον ήθελαν να είχε βολιδοσκοπηθεί και από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Χόρχε Μοντέιρο ο οποίος μετά τη φυγή του από την Κύπρο μετακόμισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπέιρα Μαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Από το «κάρφωμα» του Τζούνιορ στα... τρελά πανηγύρια στον Εναέριο

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα καταλογίζει ευθύνη σε κάποιον (σ.σ. χωρίς να ονοματίζει) για κακά λόγια προς το πρόσωπό του, ενώ συνοδεύει το ποστάρισμά του με μια φωτογραφία με τα τρόπαια και τις διακρίσεις που κέρδισε σε ατομικό επίπεδο.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου:

«Κάποιος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τ' όνομά μου, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη πιο σκληρά γιατί δεν μπορείς ποτέ να το σβήσεις από την ιστορία».

Δειτε Επισης

Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης