Το «ναι μεν, αλλά...» του ΑΠΟΕΛ για Λαφράνς

«Ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Κέβιν Λαφράνς που αγωνίστηκαν σε πρωταγωνιστικές ομάδες, δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους».

Με αυτό το σχόλιο επέλεξε να σχολιάσει το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον πρώην αμυντικό της ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστούν τους παίκτες που έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με άλλες ομάδες, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την προοπτική παικτών των πρωταθλητών, πέρα από τον Τάμαρι.

Για τον Λαφράνς: «Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για ποιοτική αγορά. Ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Λαφράνς που αγωνίστηκαν σε πρωταγωνιστικές ομάδες, δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους. Δεν είναι σωστό όμως να μιλώ ονομαστικά ενόσω υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις με άλλες ομάδες. Δεν είναι σωστό για τους ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε για τις ομάδες του από τη στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια».

Για τις προοπτικές ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι μόνο ο Τάμαρι, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι ο Βούρος, ο Ιωάννου, ο Ζαχίντ, είμαστε μια ομάδα που πωλήσαμε παίκτη στα 32 του μισό εκατομμύριο (τον Καρλάο). Έχουμε τον Λούκας που είναι 28 και ήρθαν αρκετοί σκάουτερ από το Βέλγιο για να δουν παίκτες μας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες μας που προσελκύουν το ενδιαφέρον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών