Προανήγγειλε επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς

Προσκεκλημένος στην εκπομπή της Cytavision για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τοποθετήθηκε για πρώτη φορά -απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Παύλου Καδή- τόσο για το ενδεχόμενο όσο και για την επιθυμία επιστροφής του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

«Νομίζω είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα μου κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει προπονητή. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω ξανά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά πρέπει να είναι και οι συνθήκες τέτοιες που να το ευνοούν. Για να μην παρεξηγηθώ, ο ΑΠΟΕΛ ήταν σταθμός της ζωής μου και ακόμα ζω από αυτές. Απολαμβάνω τους καρπούς αυτής της επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό, θα γυρίσω. Όλοι μας ακόμα, όμως, είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι με τις στιγμές του 2012 ακόμα».

Κληθείς να σχολιάσει τις επιτυχίες του με τον ΑΠΟΕΛ ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποκρίθηκε: «Νιώθω πάντα όμορφα. Και αν το πιστεύεται τόσα χρόνια μετά νιώθω ακόμα πιο όμορφα από τότε. Και για μένα και για τους παίκτες που ήταν μαζί μου και για τον κόσμο. Τώρα, έξι χρόνια μετά, καταλαβαίνουμε όλοι τι κάναμε. Τότε απλά ήταν μια τρέλα. Ήταν μία τρέλα. Στεναχωρηθήκαμε που κληρωθήκαμε με την Ρεάλ. Δεν ήταν όνειρο, ήταν μια τρέλα. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα».

Τέλος, ο Γιοβάνοβιτς απάντησε και για το αν έχει προτάσεις από ομάδες και αν θα επιστρέψει άμεσα στους πάγκους: «Δεν είμαι σε αναμονή, γιατί δεν έχω κάτι αυτή την στιγμή. Είμαι στην Κύπρο την οποία αγαπώ πάρα πολύ και περνώ ωραία εδώ με τους φίλους μου. Υπάρχουν προτάσεις πάντα, αλλά αυτό που λέω εγώ και στους συνεργάτες μου είναι να αξιολογήσουμε καλά το που θα πάμε και τους στόχους που θα έχουμε στην ομάδα που θα πάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής