Αναγκασμένη να δώσει Νατέλ η Σάο Πάολο-«Μπορώ να είμαι αυτός που έβαλε… φωτιά»

Ο δανεισμός του Λέο Νατέλ στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να επιστρέψει στην Σάο Πάολο, στην οποία ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας, Aλέξι Στιβάλ Κούκα, για το δεύτερο μισό του 2019 – το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η αγωνιστική.

Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Σάο Πάολο μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, είναι αυτονόητο ότι η ομάδα της Βραζιλίας είναι αναγκασμένη να δώσει (δανεικό ή όχι) τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είναι γνωστή η πρόθεση των γαλαζοκιτρίνων για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του Λεό Νατέλ, αλλά η τάση είναι να γίνει διαπραγμάτευση» δήλωσε άνθρωπος της ομάδας στο esportes.yahoo.com.

Σε συνέντευξή του, στην ίδια ιστοσελίδα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανάφερε ότι είχε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. «Είχα μια πολύ καλή σεζόν. Σε μια χώρα τόσο διαφορετική, παίζοντας τριάντα παιχνίδια και κερδίζοντας το πρωτάθλημα. Δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Υπήρξα ένα σημαντικό κομμάτι, μεταξύ άλλων στο ρόστερ, για την κατάκτηση του τίτλου» σημείωσε.

«Ένιωσα ότι η πραγματικότητα ότι με έκανε να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Αισθάνομαι καλύτερα και πιο προετοιμασμένος. Σίγουρος για τα επόμενα στάδια της καριέρας μου» πρόσθεσε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

Στην Κύπρο ο Λέο Νατέλ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αξιοποίησε την παρουσία του σε ένα παραδεισένιο νησί της Μεσογείου. Άρχισε να μιλάει αγγλικά και λίγα κυπριακά.

Όσον φορά τη βελτίωσή του στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Όταν είμαστε πιο άπειροι, κάνουμε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις. Σήμερα έχω μεγαλύτερη ικανότητα να καθορίσω ένα παιχνίδι, ξέρω πότε να ανεβαίνω και να κρατώ την μπάλα. Μπορώ να είμαι ο παίκτης που «έβαλε φωτιά στο παιχνίδι» ή αυτός που κρατά την μπάλα να περάσει ο χρόνος. Ξέρω να διαβάζω ένα παιχνίδι».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού