«Όλοι θα πουν ήταν εξαιρετικό πάνω σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά...»

Την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, την πιο δύσκολη φάση αλλά και το καλύτερο κομμάτι της σεζόν σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Πάφος FC, Zέλικο Κόπιτς, στην επίσημη κάμερα της ομάδας. 
 
«Ήρθα εδώ με τους συνεργάτες μου, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό σε πέντε παιχνίδια, μετά αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα, αλλά τον Γενάρη μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί και ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και το προσωπικό. Ήταν εκπληκτικοί. Κάναμε εξαιρετικές νίκες, με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ομόνοια, στην έδρα μας με τον Απόλλωνα κάναμε καλό παιχνίδι. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι οι φίλαθλοι μας με την προσπάθειά μας. Κατά την διάρκεια της σεζόν και των δύσκολων στιγμών, όλοι δουλέψαμε σκληρά. Αξίζαμε να είχαμε 45 βαθμούς. Χάσαμε την πρόκριση στο κύπελλο για ένα πέναλτι, όμως όπως είπα είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους».
 
Για την πιο δύσκολη φάση σε όλη τη σεζόν;
«Το -7 χωρίς αμφιβολία. Δουλέψαμε σκληρά για αποφυγή της ζώνης υποβιβασμού, λόγω της κακής αρχής, και όταν φαινόταν να το καταφέρνουμε αυτό, ήμασταν ξανά στην τελευταία θέση με δύσκολα ματς μπροστά μας και φυσικό είναι οι παίκτες να σκέφτονται και να ανησυχούν για τα πάντα, ότι όλοι και όλα είναι εναντίον μας και σε αυτό το επίπεδο χρειαζόμασταν πνευματική σταθερότητα και σωστή συμπεριφορά και θετικότητα. Και σίγουρα αυτό ήταν και πολύ δύσκολο για μένα ως προπονητής μάλλον το πιο δύσκολο στην προπονητική μου καριέρα, αλλά όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους».
 
Για το καλύτερο κομμάτι της σεζόν;
«Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι ήταν εξαιρετικό συναίσθημα η νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εκτός, αλλά για εμάς το πιο σημαντικό ήταν να μην χάσουμε το ματς με την Αλκή εκτός, μετά το -7 και μετά το ματς με Δόξα εντός που νικήσαμε 1-0, για μένα αυτά ήταν τα πιο σημαντικά ματς. Ξέρω ότι δεν είχε νικήσει ποτέ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και δεν πήρε βαθμούς εκτός από ΕΝΠ και Αλκή για χρόνια, αλλά για μένα αυτά ήταν τα ματς. Η νίκη στο ΑΠΟΕΛ για μένα ήταν ότι καλύτερο».  
 
Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή:
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια