Είπε «bye» στην Πάφος F.C. ο Κόπριβετς-Η κυπριακή ομάδα στην οποία προτάθηκε

Τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα ψάχνει ο Γιαν Κόπριβετς, μετά τη φυγή του από την Πάφος F.C. Το συμβόλαιο του Σλοβένου πορτιέρε ολοκληρώθηκε και δεν θα ανανεωθεί αφού δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη με την παφιακή ομάδα.

Ο 30χρονος κίπερ αποχαιρέτησε την ομάδα και την πόλη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το σύντομο μήνυμα «Bye-bye Paphos District».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο παίκτης έχει προταθεί και στη Νέα Σαλαμίνα αφού η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά τη φυγή του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ-Αποφασίζει για το μέλλον του εντός ημερών
Στη Βραζιλία για σειρά επαφών με υποψήφιους επενδυτές ο Πετρίδης
Στην Εθνική Ελλάδας έως το 2028 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Στην Ανόρθωση ο Κατελάρης
Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Λέδες
«Να βγει να μιλήσει η διοίκηση στα ίσα απέναντι στον κόσμο, μήπως θα καταστραφούμε;»
Χοακίν Γκόμεθ: Να τιμήσουμε την ιστορία, η Ανόρθωση αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία Εθνικής Γυναικών ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα
Το αντίο μεταξύ Πάφου και Ζάιρο-«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε λέξεις όσα νιώθω»
«Εμαλώσαμε με τον Πρόδρομο, είπε μου μια βρισιά μεγάλη και είπα του θα δεις τι θα σου κάμω την Κυριακή»