«Μόνο εγώ και η Νέα Σαλαμίνα ξέρουμε την αλήθεια»

Την άρτι ολοκληρωθείσα σεζόν ψηφίστηκε από προπονητές και συναδέλφους του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι αποτελεί συνάμα κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού καλοκαιριού, καθώς έπειτα από τρία χρόνια αποφάσισε ν' αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το όνομα του 34χρονου Σλοβάκου έχει εμπλακεί ήδη σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο ίδιος -σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα SportDay- βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεσελόφσκι για...
 
...για την σεζόν 2018/19: «Για τη Νέα Σαλαμίνα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Σε ό,τι με αφορά νομίζω ότι ήταν η κορυφαία μου σεζόν».

...τη συνταγή της επιτυχίας: «Το ομαδικό πνεύμα και η χημεία έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο. Επίσης ότι το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν ποδοσφαιριστές που ταίριαξαν απόλυτα και βοήθησαν την ομάδα να ανέβει επίπεδο».

...τις επαφές με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν συμφωνήσαμε ν' ανανεωθεί η συνεργασία, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Οι άνθρωποι της Σαλαμίνας ξέρουν ακριβώς πόσα απαίτησα και πόσα μου έδιναν. Την αλήθεια την ξέρουμε εγώ και η Νέα Σαλαμίνα. Δεν αποχωρώ όμως με παράπονο ή πικρία. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια με τα πάνω και τα κάτω τους».

...το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα τρία υπέροχα χρόνια και την τεράστια υποστήριξη προς το πρόσωπό μου. Αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη όλων σας, σταθείτε στο πλευρό της και βοηθήστε την».

...τον επόμενο εργοδότη του: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτε, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία».
 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού