Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις κυπριακών ομάδων για το χαμό Ξενίδη

Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση του πρόωρου και αδόκητου χαμού του Γιώργου Ξενίδη οι κυπριακές ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή.

«Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του μετά την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Ξενίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης από ανακοπή καρδιάς. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρεται στο ανακοινωθέν των πρωταθλητών.

Απόλλωνας: «Καλό ταξίδι Γιώργο Ξενίδη…»

Η ανακοίνωση του Διγενή Ορόκλινης: «Ο Διγενής Ορόκλινης εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Ξενίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Αιωνία του η μνήμη».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ: «Με τεράστια θλίψη η οικογένεια του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) ενημερώθηκε για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη. Το διοικητικό συμβούλιο, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη. Ο Γιώργος Ξενίδης αγωνίστηκε για μόλις δύο χρόνια στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως πρόλαβε να δημιουργήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας και μέχρι σήμερα να τον θυμούνται και να τον εκτιμούν όλοι, τόσο για την αθλητική του προσφορά, όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στον τόπο μας είναι αναμφίβολα φτωχότερος… Αιωνία του η μνήμη».

H ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Γιώργου Ξενίδη. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΣΙΛ: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΙΛ εκφράζει την θλίψη της και στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ελλαδίτη πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη, για τον απρόσμενο και αδόκητο θάνατο του από ανακοπή καρδίας. Καλό Παράδεισο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη. Αιωνία του η μνήμη!ι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα