Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μετά τις ΑΕΛ και Ομόνοια μαζί με τον Πάμπο και στον Ολυμπιακό

  03/06/2019 21:26
Μετά τις ΑΕΛ και Ομόνοια μαζί με τον Πάμπο και στον Ολυμπιακό

Μετά τις ΑΕΛ και Ομόνοια μαζί με τον Πάμπο και στον Ολυμπιακό

  03/06/2019 21:26

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου, μετά την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τόσο ο Κύπριος προπονητής όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Τορναρίτης βρίσκονται στην Πορτογαλία με στόχο να εντοπίσουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Τορναρίτης, έξι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν σίγουρα στην ομάδα και τη νέα περίοδο, στην προσπάθεια που θα κάνει μετά την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψη Τορναρίτη για τους έξι που συνεχίζουν στον «Τακτακαλά»

Ο Πάμπος Χριστοδούλου πάει σε μια δοκιμασμένη συνταγή όσον αφορά τους συνεργάτες του, αφού όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί ξανά με τον Ρούι Τζούνιορ μετά την κοινή τους θητεία σε ΑΕΛ και Ομόνοια.

Οι τρεις άνδρες συνέφαγαν και τα είπαν στην Πορτογαλία σε πολύ καλό κλίμα, με τον Ρούι Τζούνιορ να έχει κατά πάσα πιθανότητα συμβουλευτικό ρόλο στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, αφού στο παρελθόν διετέλεσε και ως τεχνικός διευθυντής, έχοντας συνεργαστεί ξανά με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας