«Αυτοί θα βγάλουν ποδοσφαιριστές, όχι εμπόρους ναρκωτικών, συγχαρητήρια»

Την άποψη ότι ο Ερμής έχασε το ηθικό του και την ψυχολογία με το γηπεδικό θέμα με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά και στη μάχη για διαβάθμιση εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τόνισε ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προχωρήσει θετικά το θέμα με τα τηλεοπτικά και εκθείασε παράλληλα τον Νίκο Παναγιώτου για τη δουλειά που κάνει.

Οι δηλώσεις του:

Ακούμε για το γήπεδο στη Λεμεσό, για το Μακάρειο, στην Αραδίππου τι γίνεται με το γήπεδο; «Χάσαμε το ηθικό μας, την ψυχολογία μας και έφυγε και η αίγλη της ομάδας. Ένας λόγος που ο Ερμής πήγε δεύτερη κατηγορία είναι το γηπεδικό. Έχει δέκα χρόνια που φύγαμε από το σπίτι μας. Όταν φεύγεις από εκεί που είναι ο κόσμος σου, οι φίλοι σου είναι δύσκολο. Τώρα πάμε πίσω στο χωριό και θα φέρουμε πίσω στον κόσμο για να επανέλθουμε στην α΄ κατηγορία. Όταν είσαι μέσα στο χωριό είναι διαφορετικό. Έμαθαν αυτοί οι άνθρωποι να ξυπνούν και να πηγαίνουν με τα πόδια στο γήπεδο».

Τι σας είπε ο δήμος; «Έργα θα κάνουμε στο δημαρχείο, να κάνουμε άλλο ένα όροφο εκεί πρώτα κι αν μείνουν λεφτά θα γίνουν και στο γήπεδο. Λεφτά να βάλουμε αντένα στο γήπεδο η οποία σκορπά καρκίνο στα παιδιά μας είχαμε και έργα δεν μπορούμε να κάνουμε».

Θα πρέπει να γίνουν κάποια συγκεκριμένα έργα για να μπορεί να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, έγινε κάτι, θα γίνει; «Δεν επικοινωνούμε όπως πρέπει να επικοινωνούμε με τον δήμαρχο. Είμαστε θεωρητικά άλλη παράταξη. Αντί να δουν το μέλλον των παιδιών μας που είναι ο αθλητισμός, το μυαλό τους είναι αλλού. Να δώσω συγχαρητήρια στο Παραλίμνι. Οι ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την Ένωση βγήκαν λόγω των υποδομών τους. Αυτοί θα βγάλουν ποδοσφαιριστές και όχι εμπόρους ναρκωτικών».

Ποιος θα κάνει τελικά αυτά τα έργα; «Ό,τι θα ζητήσει η Cablenet θα το κάνω εγώ προσωπικά αν δεν το κάνει ο δήμος».

Έπιασε για τα καλά δουλειά ο Νίκος Παναγιώτου; «Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως κάνει πάντα».

Για τον προγραμματισμό: «Θα φέρω αρκετούς Κύπριους και νεαρούς ξένους για τον κατάλογο β΄ που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στην α΄ κατηγορία».

Ο Λούκας Φανιέρος δεν ξέχασε την προσπάθεια να βγάλει παίκτης και να τους πουλήσει όπως κάνουν άλλες ομάδες; «Δεν δούλεψε πέρσι γιατί αρχίσαμε και τελειώσαμε λάθος. Οι ομάδες που βγάζουν παίκτες έχουν εγκαταστάσεις. Μέσα στην Αραδίππου και να θέλει να γίνει κάποιος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να γίνει».

Γιατί έφυγε ο Γιάννης Ταραλίδης; «Ο Ταραλίδης έχει άλλα πλάνα στο μυαλό του, θα ακολουθήσει προπονητική. Δεν μπορώ να τον έχω σαν ποδοσφαιριστή, ίσως ενταχθεί σε άλλο πόστο στην ομάδα. Είμαστε φίλοι με τον Γιάννη, είναι πολεμιστής αλλά πρέπει να δώσουμε χώρο σε άλλους ποδοσφαιριστές».

Έχετε καμιά μεταγραφή στα σκαριά; «Θα μείνει ο Μπουλά. Θα είναι μια ακριβή οικονομικά σεζόν. Θα φέρω και πέντε ξένους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στην α΄ κατηγορία».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»