Τι θέλει για Κορέια η Νέα Σαλαμίνα και με ποιον τα έχει βρει σε όλα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί επίσημη πρόταση για τον Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ έχουν ενημερώσει τον Άντερσον Κορέια για το ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας.

Παράλληλα η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του Κύπρου Χριστοφόρου. Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Θουκή Θουκυδίδη στον Super Sport FM 104.0 η Νέα Σαλαμίνα δεν θα ξεφύγει από το μπάτζετ της στη νέα σεζόν. 

Οι δηλώσεις του:

«Καταρτιστήκαμε σε σώμα το νέο συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας. Ενημερώσαμε τους νέους στο συμβούλιο και ο στόχος είναι ο ίδιος. Συνεχίζουμε την δουλειά από εκεί που την αφήσαμε πριν λίγες μέρες» δήλωσε αρχικά.

Αποφασίσατε πως θα κινηθείτε σε σχέση με το οικονομικό; «Το μπάτζετ θα είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με πέρσι και ενημερώθηκε και ο προπονητής μας. Το ποσό που πρέπει να κινηθεί ο προπονητής το ξέρει και προχωράμε. Θα κινηθούμε κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ».

Τι ζητούν οι ερυθρόλευκοι από την Ομόνοια: «Θεωρούμε πως ο ποδοσφαιριστής είναι της ομάδας μας. Τον θέλουμε, είναι στα πλάνα μας. Η Ομόνοια έστειλε επιστολή, απαντήσαμε. Αν συνεχίσει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή. Αν υπάρξει θα δούμε και θα αποφασίσουμε αναλόγως. Θέλουμε να μας ενημερώσει πριν την συνάντηση, δεν θα πάμε σε συνάντηση χωρίς να έχουμε μια εικόνα».

Αν γνωρίζει ο παίκτης για την πρόταση: «Τον ενημερώσαμε, είναι διακοπές τώρα. Του θέσαμε και κάποια θέματα. Δεν ξέρουμε τις σκέψεις μας. Είναι ποδοσφαιριστής μας και για τη νέα σεζόν».

Για το ποσό που θα ζητηθεί: «Έχουμε μια σκέψη ναι, αλλά δεν θα πω αριθμούς. Είναι ένα ποσό το οποίο εμείς σκεφτόμαστε. Δεν έχουμε πρόταση για άλλο ποδοσφαιριστή εκτός από αυτή για τον Μαργκάσα».

Τι γίνεται με τον Κίνγκσλεϊ; «Είναι ποδοσφαιριστής μας. Υπάρχει το δικαίωμα από πλευράς μας. Είναι στη Γερμανία με την οικογένειά του και περιμένουμε να κάνεις τις διευθετήσεις που πρέπει να κάνει. Νιώθουμε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Αυτό είναι το αίσθημα που υπάρχει από πλευράς Νέας Σαλαμίνας. Ασφαλώς και τον θέλουμε να μείνει».

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν; «Υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας. Είμαστε ακόμα αρχές Ιουνίου, έχουμε ακόμα ένα μήνα μπροστά μας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου: «Είναι θέμα συντονισμού με τον ΑΠΟΕΛ στον οποίον ανήκει ο παίκτης. Αναμένω μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα συναντηθούμε. Νομίζω πως δεν θα υπάρξει κάτι απρόοπτο. Με τον Κύπρο τα έχουμε βρει σε όλα, όμως δεν υπογράψαμε γιατί εκκρεμεί η συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ