Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

  05/06/2019 19:23
Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

  05/06/2019 19:23

Με την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη της Ομόνοιας ασχολείται ελλαδικό δημοσίευμα, το οποίο εκτός από την πρόταση του Παναθηναϊκού στους πράσινους, αναφέρεται και στην κρούση που υπήρξε από την ισπανική Λούγκο. 

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους πράσινους. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα από to10.gr:

Αρκετό «ζουμί» φαίνεται πως έχει το θέμα του Φάνου Κατελάρη και η αποκάλυψη των Κύπριων για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ομόνοια για τον 23χρονο μέσο.

Όλες οι πληροφορίες από την Κύπρο επιβεβαιώνουν πως πράγματι οι πράσινοι κατέθεσαν, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί σε σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας.

Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση των Κύπριων στην πρόταση του Παναθηναϊκού μόνο θετική δεν ήταν. Ασφαλείς πληροφορίες του 10.gr από την Κύπρο αναφέρουν πως τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσο κοστολογούν οι άνθρωποι της Ομόνοιας τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον Ιανουάριο του 2018 η Ομόνοια είχε επίσημη πρόταση από την ισπανική Λούγκο, η οποία ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη και με μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα ανέβαινε στην Primera Division.

Μια πρόταση που αρχικά είχε γίνει δεκτή από την Ομόνοια, αλλά τελικά η υπόθεση χάλασε στον τρόπο αποπληρωμής της μεταγραφής που πρότειναν οι Ισπανοί.

Βεβαίως, εκείνη την περίοδο ο Κατελάρης βρισκόταν στο πικ της καριέρας του και της απόδοσής του. Και η Λούγκο έβλεπε έναν ποδοσφαιριστή με πολλές προοπτικές και για μεταπώληση, με την υπόθεση πάντως να μην προχωράει.

Ο Κατελάρης είχε πριν λίγες μέρες συζητήσεις με την Ομόνοια για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ήταν αρνητικός στο ποσό που του πρότειναν, με την Ομόνοια να έχει… ταβάνι στα συμβόλαιά της και να θυμίζει αρκετά «Παναθηναϊκό» στα ποσά που δίνει στους ποδοσφαιριστές.

Μετά την άρνηση του παίκτη για επέκταση εμφανίστηκαν οι «πράσινοι», οι οποίοι φέρεται να έχουν για σύμμαχο τον παίκτη και το συμβόλαιο που τελειώνει σε έναν χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί ο Κατελάρης να ζητήσει από την ομάδα να τον παραχωρήσει με ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό και με ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να μην τον χάσει δίχως χρήματα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας