«Δεν θ’ αφήσουμε κανένα να συμπεριφέρεται στην Ομόνοια σαν ομαδούλα της γειτονιάς»

Την απόφαση για μη χρησιμοποίηση του Μακαρείου σταδίου γνωστοποίησε σήμερα (6/6) η Ομόνοια. Οι πράσινοι θεωρούν ότι οι απαιτήσεις της Αστυνομίας είναι υπερβολικές, έτσι θα χρησιμοποιήσουν το ΓΣΠ ως έδρα για την επόμενη σεζόν.
 
Το μέλος της διοίκησης των πρασίνων, Μιχάλης Παπαπέτρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα ακολουθούν μετά την επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας την άποψη ότι οι απαιτήσεις της Αστυνομίας είναι υπερβολικές και ότι δύσκολα θ' αρνηθεί την πρόταση για κατεδάφιση του Μακαρείου.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε σε κανένα να συμπεριφέρεται στην Ομόνοια σαν ομαδούλα της γειτονιάς. Είχαμε στείλει επιστολή στον ΚΟΑ και πήραμε μια απάντηση από τον Οργανισμό ότι μπορούν να μας δώσουν το γήπεδο αλλά να κάνουμε μια σειρά από έργα που ζητά η Αστυνομία. Πριν από ένα χρόνο που γνώριζαν τις θέσεις της Αστυνομίας, τα έργα που ζητούν είναι της τάξεως των 2 εκατομμυρίων. Υπάρχει σκοπιμότητα μετά από αυτή την καθυστέρηση. Για το γήπεδο γίνεται να παίζει Δόξα-Ομόνοια και όχι το αντίθετο. Καλούμε κάθε υπεύθυνο να λάβει μέτρα και να το κλείσουν αμέσως. Αρκετά πλήρωσε αυτός ο τόπος από ατυχήματα με νεκρούς και συνέπειες. Καταλάβαμε ότι αυτό το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Γι’ αυτό και είπαμε να ρίξουμε το γήπεδο και να χτίσουμε ένα στολίδι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να νομίζει ότι πατά την Ομόνοια μέσα στο λαιμό. Ας το καταλάβουν κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν παιχνιδάκια».

Για την έδρα της ομάδας του χρόνου: «Συμφωνήσαμε με το ΓΣΠ για του χρόνου και θα δούμε, δεν ασχολούμαστε με τη διαχείριση που προσπαθεί να πάρει ο ΑΠΟΕΛ, ούτε για συνεργασία. Η Ομόνοια δουλεύει συστηματικά σε όλα τα επίπεδα. Δεν πιστεύω ότι ο ΚΟΑ μπορεί ν’ αρνηθεί αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά».

Για το θέμα του προπονητή: «Είναι θέμα ωρών να τον μάθετε».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κατελάρη: «Θα αξιολογηθεί η πρόταση και θα δούμε».

Για τους στόχους που έχει θέσει η Ομόνοια για τη νέα σεζόν: «Θέλουμε να οδηγήσουμε την Ομόνοια το συντομότερο δυνατό στην κορυφή. Προσδοκούμε ότι η Ομόνοια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, με πρώτο άμεσο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πολύ σύντομα θα μάθει τις λεπτομέρειες ο κόσμος».

Για τα προγραμματισμένα έργα στο Ηλίας Πούλος: «Είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ουσιαστικά αναμένεται η αδειοδότητηση για να αρχίσουν οι εργασίες».

«Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου προχωρεί με αποφασιστικότητα, αλλά δεν περπατά και να πετάει λεφτά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε