Μ. Ιωάννου: Από τα πιτσιρίκια που «τρελαίνουν» τον Κετσπάγια!

Μιχάλης Ιωάννου. Ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος άρχισε να πραγματοποιεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και να δείχνει ότι έχει αρκετό μέλλον στα γήπεδα.

Με την αγωνιστική του παρουσία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στη Σκωτία, ο νεαρός μέσος απέδειξε πόσα... καντάρια μπάλας γνωρίζει. Δεν αφήνεται σε καμία περίπτωση να νοηθεί ότι έκανε «παπάδες» ή ότι έφαγε το γήπεδο με το... κουταλάκι, αλλά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής συνδυάστηκε με μια αξιοπρεπής παρουσία, αφού είχε την άνεση στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δείξει σε καμία περίπτωση ότι τον υπερχείλιζε το άγχος. 

Πριν δυο μήνες περίπου (6 Απριλίου), ο Μιχάλης Ιωάννου έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα διάρκειας τεσσάρων χρόνων μέχρι το 2023. Ο 18χρονος μέσος, τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μέτρησε συνολικά δεκαέξι συμμετοχές, καταφέρνοντας σιγά σιγά να αποδείξει ότι αξίζει να φοράει τη φανέλα της Ανόρθωσης και να διεκδικεί δικαίως μια θέση στην ενδεκάδα. 

Αναμφισβήτητα, το νέο επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αποτέλεσε την επιβράβευσή του, καθώς δούλεψε σκληρά και κατάφερε να καθιερωθεί στα πλάνα του προπονητή του την περασμένη σεζόν. 

Ο ίδιος μάλιστα, κατά την υπογραφή του συμβολαίου ένιωσε ότι οι κόποι του ανταμείφθηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να υποσχεθεί τότε ότι θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, καθώς νιώθω πως οι κόποι μου τόσο μέσα από τις προπονήσεις όσο και μέσα από τα παιχνίδια που αγωνίστηκα ανταμείβονται πλήρως. Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά όπως και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, με στόχο πάντοτε να βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιωάννου. 

Το επίσημό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής κατάφερε να το πραγματοποιήσει τη σεζόν 2016/17 απέναντι στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική και την επόμενη χρονιά, όντας 17 χρονών αγωνίστηκε μια φορά πάλι ως αλλαγή απέναντι στον Εθνικό. 

Η προηγούμενη σεζόν ωστόσο, με τις δεκαέξι συμμετοχές αποτέλεσε και την καθιέρωση του Μιχάλη Ιωάννου στην Ανόρθωση, ο οποίος αδημονεί για την επόμενη χρονιά με περισσότερες ακόμη ευκαιρίες. 

Για το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι βέβαιος ωστόσο ο Κύπριος μέσος, είναι ότι θα πάρει αρκετές ευκαιρίες με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, αφού ο Γεωργιανός προπονητής, απέδειξε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με την εμπιστοσύνη αλλά και την εμμονή που έχει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως τον Μιχάλη Ιωάννου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO