«Τα δεδομένα για Ρομπέρζ, η ανταλλαγή με Κατελάρη και ο Παναθηναϊκός»

Δεν λένε να κοπάσουν τα δημοσιεύματα στον ελλαδικό Τύπο για τις περιπτώσεις των Ρομπέρζ και Κατελάρη, με νέο δημοσίευμα να αναφέρεται στους δυο ποδοσφαιριστές. 
 
Ποιο είναι το «καρτελάκι» (τιμή πώλησης) του Γάλλου στόπερ στη «βιτρίνα» του Απόλλωνα Λεμεσού; Πώς συνδέεται ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με τον Φάνο Κατελάρη της Ομόνοιας, που επίσης κυκλοφορεί στην ειδησεογραφία του Παναθηναϊκού, αναλύει μεταξύ άλλων το sdna.gr
 
Αναλυτικά:

«Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα Λεμεσού είναι ένα από τα τελευταία…φρέσκα ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός (και παλιός του γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου από την θητεία του στον Άρη) έχει συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το SDNA «σκάλισε» εκεί ακριβώς που έπρεπε στο «νησί της Αφροδίτης» και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα tips για τον 32χρονο στόπερ.

Το πωλητήριο του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ρομπέρζ πωλείται. Μπορεί να΄ναι ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών του Απόλλωνα, ωστόσο οι...κακές γλώσσες στην Κύπρο έχουν να λένε πως οι σχέσεις του με τον τεχνικό, Σωφρόνη Αυγουστή, δεν βρίσκονται σε τόσο καλό επίπεδο.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως παρά την απώλεια του πρωταθλήματος, ο κόουτς θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα, αυτό είναι κάτι που ωθεί την διοίκηση του κυπριακού συλλόγου προς την πώληση του Ρομπέρζ, ένα χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του.

Το «καρτελάκι» του Ρομπέρζ και το συμβόλαιο στον Απόλλωνα

Στην κυπριακή πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί πως η τιμή πώλησης του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ανέρχεται στα 200 χιλιάρικα.

Χρήματα που είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο να βγουν από το ταμείο του («μνημονιακού») Παναθηναϊκού.

Όσο για τις καθαρές ετήσιες αποδοχές του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα; Αυτές δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως κυμαίνονται εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του «τριφυλλιού».

Ο ρόλος του Κονναφή και το κανάλι με τον Νταμπίζα

Την μεταγραφή του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα Λεμεσού το καλοκαίρι του 2016, «έτρεξε» ο τότε agent και νυν Sport Director του Απόλλωνα Λεμεσού, Πέτρος Κονναφής, που διατηρεί καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

Και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, ενίοτε κάνουν τη διαφορά.

Η ανταλλαγή Κατελάρη – Ρομπέρζ

Το σενάριο της ανταλλαγής των Φάνου Κατελάρη και Βαλεντίν Ρομπέρζ, μεταξύ Ομόνοιας και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα, «παίζει» τις τελευταίες ημέρες στο νησί.

Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Κάτι που εφόσον συμβεί θα στείλει τον διεθνή Κύπριο μέσο (που αρέσει στον Παναθηναϊκό) στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον Γάλλο στόπερ στην Ομόνοια».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»