«Ξέρω ότι είμαι παίκτης που μπορώ να φέρω χρήμα»

Πέντε μήνες μετά την πρώτη (αποτυχημένη) απόπειρα ο Ντομένικο Τέτι επιχειρεί εκ νέου να προσελκύσει τον Λίνους Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιταλός έχει αυτή τη φορά έναν άσο στο μανίκι.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών γνωρίζει ότι μόλις πριν τρεις εβδομάδες σημειώθηκε μια σημαντική εξέλιξη, η οποία τροποποιεί ουσιωδώς τα δεδομένα στην περίπτωση του Σουηδού επιθετικού.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Μαΐου η Σούντσβαλ κοινοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ότι ευρίσκεται εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης που απειλεί την ίδια της την ύπαρξη. Ο σύλλογος αναμένεται να κλείσει το 2019 με ζημία 7,5 εκατομμύρια κορόνες, αλλά το έλλειμμα θα είναι πιθανότατα (πολύ) μεγαλύτερο, καθώς στο μπάτζετ έχουν συμπεριληφθεί και πωλήσεις παικτών αξίας πέντε εκατομμυρίων!

«Αν δεν καταφέρουμε να καλύψουμε αυτό το σύνολο των 12,5 εκατομμυρίων, τότε όλα έχουν τελειώσει. Είναι τόσο απλό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς», δήλωσε σ’ εκείνη τη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος Χανς Σέλινγκ, ο οποίος δήλωσε προδομένος, δεδομένου ότι δεν αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης, όταν παρέλαβε τα ηνία τον Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Έβαλε στο μάτι Σουηδό επιθετικό ο ΑΠΟΕΛ

Στην ίδια παγίδα έπεσε και ο Λίνους Χαλένιους, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από την αρνητικότατη εξέλιξη. «Είμαι ένας από αυτούς που ξεγελάστηκαν, υποθέτω, κι ας είχα ρωτήσει, όταν είχα επιστρέψει στο σύλλογο, πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ήταν γνωστό πως τα οικονομικά ήταν άσχημα τα τελευταία χρόνια, αλλά είχα αποκομίσει την αίσθηση ότι τα είχαν ξεπεράσει και πως θα μπορούσαμε αυτή τη χρονιά (σ.σ. 2019) να δουλεύουμε πάνω σε ισορροπημένους προϋπολογισμούς», τόνισε ο αρχηγός της Σούντσβαλ.

«Φυσικά αυτή η εξέλιξη προκαλεί πόνο στην καρδιά και αυτό δεν είναι καλό. Εύχομαι να πάει καλά το πράγμα για όλους, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα», συμπλήρωσε ο Χαλένιους, ο οποίος εμφανίστηκε πλήρως συνειδητοποιημένος ότι ο σύλλογος πρέπει να πωλήσει παίκτες και πως ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται στους επικρατέστερους υποψηφίους.

«Είναι απόλυτα κατανοητό ότι γίνονται συζητήσεις για πωλήσεις, όταν ο σύλλογος έχει συμπεριλάβει στο μπάτζετ του μεταγραφικές αποζημιώσεις και υπάρχουν παίκτες με αγοραστική αξία, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν. Αν συνεχίσω να αποδίδω καλά, ξέρω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει χρήμα», υπογράμμισε ο μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ που έχει συμβόλαιο ως το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες