Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τα πήρε στο κρανίο: «Ραφτήν με την βίτσα που θέλετε»

  11/06/2019 14:03
Τα πήρε στο κρανίο: «Ραφτήν με την βίτσα που θέλετε»

Τα πήρε στο κρανίο: «Ραφτήν με την βίτσα που θέλετε»

  11/06/2019 14:03
Έντονα παράπονα για τον καταρτισμό του προγράμματος της Β’ κατηγορίας, όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, κάνει ο Κώστας Ηλία, ο οποίος πρόσφατα παρέδωσε την προεδρία της Αγίας Νάπας στο Δημήτρη Μασιά παραμένοντας προσηλωμένος στα καθήκοντά του στις ακαδημίες της ομάδας.
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής κάνει αναφορά στο γεγονός ότι έχουν οριστεί ελάχιστα παιχνίδια μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, αν και οι παίκτες θα είναι κανονικά πληρωμένοι από τον Ιούλιου.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας έχει οριστεί να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλάζει ριζικά ο τρόπος διεξαγωγής του σε δύο ομίλους. 
 

«Βγήκε και το περιβόητο πρόγραμμα Β κατηγορίας !!! Μέχρι τέλος Νιόβρη 3 ματς !!!! Μπράβο και εις ανώτερα !!!!!! Να πληρώνουμε από Ιούλιο τους παίχτες κατ απαίτηση του ΠΑΣΠ Spyros Neofitides και να παίζουμε μέχρι τις γιορτές 8 ματς !!! Θα ήθελα να ήξερα τόσα ταξίδια που κάμνετε τι μαθαίνετε !!!!! Ραφτην με την Βίτσα που θέλετε !!!!!» αναφέρει στο ποστάρισμα του ο Κώστας Ηλία κάνοντας επισήμανση και τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρο Νεοφυτίδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας