Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Αν την είχαμε πει VIP ή Gold Card, όλοι θα είχαν τρέξει να την πάρουν»

  11/06/2019 21:45
«Αν την είχαμε πει VIP ή Gold Card, όλοι θα είχαν τρέξει να την πάρουν»

«Αν την είχαμε πει VIP ή Gold Card, όλοι θα είχαν τρέξει να την πάρουν»

  11/06/2019 21:45
Προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΡΙΚ για τα προκριματικά του Euro2020 ο Δημήτρης Μασιάς τοποθετήθηκε και για το πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου.

«Μερικές φορές είναι και το πώς πλασάρεις κάτι. Αν αυτήν την κάρτα δεν την είχαμε ονομάσει κάρτα φιλάθλου, αν την είχαμε πει VIP ή Gold Card, όλοι θα είχαν τρέξει να την πάρουν», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας βρίσκοντας σύμφωνο και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Πανίκο Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Μασιάς: «Τώρα θα μπει στην μπάντα ακόμη και ο... Ρουβάς!»

Ο Δημήτρης Μασιάς αναφέρθηκε ακόμη...
...στο αν θα εμπιστευτεί Κύπριους στην Αγία Νάπα: «Φυσικά, όχι μόνο επειδή έχουμε τον περιορισμό για έξι ξένους, αλλά επειδή πάντα πίστευα στους Κύπριους -όχι μόνο τώρα που είμαι πρόεδρος».

...στο πώς αποφάσισε να γίνει πρόεδρος και αν στοχεύει σε ένα μεγάλο σύλλογο: «Πάντα το είχα στο μυαλό μου! Θα προσπαθήσω να κάνω την Αγία Νάπα μεγάλη ομάδα, ώστε να μη χρειαστεί να πάω αλλού. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για να πας ψηλά, όχι μόνο το οικονομικό»

...στο επίπεδο της διαιτησ​​​ίας στο κυπριακό πρωτάθλημα: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν διαιτητικά. Τα τελευταία πέντε χρόνια ο πρωταθλητής και οι ομάδες που υποββιάστηκαν δεν είχαν να πουν κάτι για τη διαιτησία, αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Είμαι υπέρ του VAR».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας