«Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα ασκώντας τη γνωστή πίεση»

Μετά από μια πενταετία στον Αρχάγγελο ο Γιώργος Κωστής αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα πρόκληση αποδεχόμενος την πρόταση του Τόζα Σάμπουριτς να γίνει βοηθός του στην Τσανγκτσούν Γιατάι (Κίνα).

Ο Ελλαδίτης, ο οποίος χρημάτισε μέλος του τεχνικού επιτελείου όσο και πρώτος προπονητής σε κάποιες περιπτώσεις, έκλεισε το κεφάλαιο ΑΠΟΕΛ μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με αφορμή το τερματισμό της συνεργασίας μου με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Πρόδρομο Πετρίδη για την άριστη συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια και για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όσες φορές χρειάστηκε να έχω την ευθύνη της ομάδας ως 1ος προπονητής καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι φέρουν εις πέρας τους στόχους της ομάδας σε Ευρώπη και Κύπρο, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον σημαντικό και κρίσιμο στόχο της Ευρώπης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του αρχαγγέλου που με αυταπάρνηση δουλεύει ασταμάτητα και να τους ευχηθώ καλή δύναμη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το κινητήριο μοχλό του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, για τη εκτίμηση που μου έδειξε τα 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και να τους παροτρύνω να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη πορεία της Ευρώπης που έχει μπροστά της, ασκώντας τη γνωστή πίεση γιατί αυτή η πίεση είναι που μας οδηγεί όλους στον Αρχάγγελο να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό και να πραγματοποιούμε τις φιλοδοξίες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», έγραψε ο Κωστής.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια