Έτοιμος να κάνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα VGL

Στο κατώφλι της τρίτης δεκαετίας του 2000 ο ψηφιακός κόσμος των eSports συγκαταλέγεται στους πλέον δυναμικά ανερχόμενους και αναπτυσσόμενους και ο ΑΠΟΕΛ φρόντισε να εξασφαλίσει θέση στη νέα εποχή.

Με ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές αποκάλυψαν ότι συμμετέχουν πλέον στο VGL eSports για το πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στην κονσόλα PS4.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
Η ομάδα μας μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο των eSports με τη συμμετοχή της στο VGL eSports για το πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στην κονσόλα PS4.

Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει άμεσα στην τρίτη και τελευταία περίοδο του τρέχοντος πρωταθλήματος αφού μετονομάσει την ομάδα SAINTS που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση. Στο τρέχων πρωτάθλημα αγωνίζονται ομάδες κυρίως από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει επίσης και στο κύπελλο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει trials (δοκιμές παικτών) καθώς και Preseason Tournament για FIFA 20.

Οι αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα VGL eSports θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα VGL eSports από την επίσημη ιστοσελίδα vglesports.com και να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση με Έλληνες σχολιαστές τους αγώνες κυπέλλου κάθε Πέμπτη 23:00 στην εκπομπή Road to Legends του VGL, ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας