Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έτοιμος να κάνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα VGL

  12/06/2019 08:46
Έτοιμος να κάνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα VGL

Έτοιμος να κάνει τη διαφορά ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα VGL

  12/06/2019 08:46

Στο κατώφλι της τρίτης δεκαετίας του 2000 ο ψηφιακός κόσμος των eSports συγκαταλέγεται στους πλέον δυναμικά ανερχόμενους και αναπτυσσόμενους και ο ΑΠΟΕΛ φρόντισε να εξασφαλίσει θέση στη νέα εποχή.

Με ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές αποκάλυψαν ότι συμμετέχουν πλέον στο VGL eSports για το πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στην κονσόλα PS4.

Αναλυτικά η ενημέρωση:
Η ομάδα μας μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο των eSports με τη συμμετοχή της στο VGL eSports για το πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στην κονσόλα PS4.

Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει άμεσα στην τρίτη και τελευταία περίοδο του τρέχοντος πρωταθλήματος αφού μετονομάσει την ομάδα SAINTS που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση. Στο τρέχων πρωτάθλημα αγωνίζονται ομάδες κυρίως από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει επίσης και στο κύπελλο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει trials (δοκιμές παικτών) καθώς και Preseason Tournament για FIFA 20.

Οι αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα VGL eSports θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα VGL eSports από την επίσημη ιστοσελίδα vglesports.com και να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση με Έλληνες σχολιαστές τους αγώνες κυπέλλου κάθε Πέμπτη 23:00 στην εκπομπή Road to Legends του VGL, ΕΔΩ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας