Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πικρία για την απόλυση του από τον Απόλλωνα-Θα αποκαλύψει όσα γίνονται

  12/06/2019 11:10
Πικρία για την απόλυση του από τον Απόλλωνα-Θα αποκαλύψει όσα γίνονται

Πικρία για την απόλυση του από τον Απόλλωνα-Θα αποκαλύψει όσα γίνονται

  12/06/2019 11:10
Πικρία για την απόφασή του από τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Απόλλωνα και πρώην συμπαίκτη του Πάμπου Πίττα, για να τον απομακρύνει από τις ακαδημίες του της ομάδας Λεμεσού έβγαλε ο Μάριος Χαραλάμπους.
 
«Έδιωξαν όλους τους παλαίμαχους του Απόλλωνα και έφεραν παιδιά που δεν έχουν σχέση με την ομάδα» ανάφερε μεταξύ άλλων.
 
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλάζιων, ανάφερε ότι για το συγκεκριμένο θέμα θα παραθέσει σύντομα συνέντευξη Τύπου προκειμένου να αναφερθεί στην κατάσταση των ακαδημιών.
 
Πάντως, τόνισε ότι θα παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. «Ναι, θα παραμείνω στον χώρο. Επί της ευκαιρίας ευχαριστώ τον Πάμπο Πίττα, παρόλο που φύγαμε όλοι οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα, βγάζω μια πικρία. Σύντομα θα μιλήσω για πράγματα που γίνονται στην ακαδημία».
 
Ο Μάριος Χαραλάμπους μίλησε, επίσης, για την Εθνική Κύπρου. Το μόνο θετικό είναι ότι δόθηκαν ευκαιρίες στους νέους. Ήταν μια Εθνική φοβισμένη. Αν αυτή η Εθνική μας ικανοποιεί τότε εντάξει. Αναγκαστικά όμως έδωσε ευκαιρίες σε αυτούς τους λίγους νεαρούς που έπαιξαν. Έχουμε μόνο τρεις βαθμούς...».

Για την αναμέτρηση: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν, όταν έχουμε τερματοφύλακα 36 χρονών κτλ. Μπράβο όμως στα παιδιά για την προσπάθεια. Από την άλλη όμως πανηγυρίζουμε νίκες με το Σαν Μαρίνο και δεν προχωρούμε έτσι. Πρέπει ο κ. Κούμας να πάρει τις σωστές αποφάσεις».

Για την φουρνιά των παιχτών: «Συνέχεια ακούμε για την κάθε φουρνιά ότι είναι η καλύτερη, πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε, ξέρουμε ότι είμαστε η Κύπρος».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας