Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απάντηση Μπεργκ για αντιπάλους και τι θα κάνει για τον απογοητευμένο κόσμο

  12/06/2019 12:09
Απάντηση Μπεργκ για αντιπάλους και τι θα κάνει για τον απογοητευμένο κόσμο
Το μέλος της διοίκησης έκανε παρέμβαση την ώρα που μιλούσε ο νέος προπονητής και τόνισε με έμφαση: «Η Ομόνοια επανέρχεται»

Απάντηση Μπεργκ για αντιπάλους και τι θα κάνει για τον απογοητευμένο κόσμο

  12/06/2019 12:09
Πέραν από περσινά παιχνίδια της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ παρακολούθησε και τους αντιπάλους των πρασίνων, όπως ανάφερε στο πλαίσιο των δηλώσεων του στην παρουσίαση από την ομάδα της Λευκωσίας.

«Ναι έχω παρακολουθήσει, αυτή είναι η δουλειά μου. Γνωρίζω το επίπεδο, πρέπει να γνωρίζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν τα γνωρίζω όλα, όμως με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω όσα περισσότερα για το πρωτάθλημα και τους ανταγωνιστές μας» είπε.
Έπειτα δέχθηκε ερώτηση αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη απογοήτευση του κόσμου αν κάτι πάει στραβά. Γελώντας απάντησε: «Το ελπίζω. Με τη δουλειά μου, και με τη δουλειά της ομάδας να επιστρέψει στο γήπεδο o κόσμος. Θέλω να τους δ, να ζήσω τη ζεστή ατμόσφαιρα η οποία βοηθάει στις νίκες. Γνωρίζω πως για να έρθουν πρέπει να τους δείξουμε πράγματα. Να κερδίζουμε».

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Νίκος Χαραλαμπίδης, που ανάφερε για την προσπάθεια να έρθει ο κόσμος κοντά: «Είναι στις προτεραιότητα μας η επιστροφή του κόσμου. Πρέπει να δει έργα, όλες οι κινήσεις μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε καταγράψει τα πάντα που έχουν πάει λάθος, για να μην τα επαναλάβουμε. Δεν έχουμε όμως το μαγικό ραβδί. Θα χτιστεί ο κορμός για να μπορέσουμε να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που πρέπει, εκεί που την οραματίζεται ο κόσμος. Η Ομόνοια επανέρχεται». 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας