Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Αυτοί που πυροδοτούν τη βία βρίσκονται σε έδρανα και σκοτεινές αίθουσες»

  12/06/2019 18:33
«Αυτοί που πυροδοτούν τη βία βρίσκονται σε έδρανα και σκοτεινές αίθουσες»

«Αυτοί που πυροδοτούν τη βία βρίσκονται σε έδρανα και σκοτεινές αίθουσες»

  12/06/2019 18:33
Tο δικό τους γλέντι συνεχίζουν οι φίλοι της ΑΕΛ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, με τους οργανωμένους των γαλαζοκιτρίνων να κάνουν κάλεσμα στους οπαδούς για αυτά που ακολουθούν.
 
Την ίδια ώρα, η Θύρα 3 στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα για την κάρτα οπαδού. 
 
Αναλυτικά:

Την Παρασκευή το απόγευμα καλούμε τον κόσμο σε μια ακροΑΕΛίστικη σύναξη λεόντων στη σπηλιά μας στον Εναέριο με φαγοπότι. Συνεχίζουμε ασταμάτητα για 30 τόσα χρόνια να δονούμε την πόλη μας στους παλμούς της Θύρας 3 και να γράφουμε ιστορία.

Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στον κάθε ΑΕΛίστα να απολαύσει το 3 ήμερο του κατακλυσμού και να κιτρινίσει τις παραλίες της πόλης και όλης της Κύπρου.

ΥΓ. Όλοι οι λέοντες να ετοιμάζονται για την 30η …

ΥΓ.2 Σε 2 εβδομάδες στη βουλή καλούνται όλα τα σωματεία και ειδικά αυτά που διαθέτουν κόσμο να ζητήσουν ξεκάθαρα την κατάργηση του νόμου. Αυτοί που πυροδοτούν τη βία βρίσκονται στα έδρανα και στις σκοτεινές αίθουσες, όχι στις κερκίδες. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, αλλιώς θα είστε οι ηθικοί αυτουργοί του ολοκληρωτικού κλεισίματος του αθλητισμού.

ΥΓ.3 Καταστατική Συνέλευση μελών την ερχόμενη Τετάρτη 19/6 η ώρα 19:30 στο οίκημα μας, σχετικά με το νέο περί σωματείων νόμο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΠΕΣΜΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Πίσω στην αρχή της σελίδας