Ως πρόεδρος θα φωνάζει ο Μασιάς κατά της διαιτησίας

Η αγωνιστική περίοδος 2019/20 θα σηματοδοτήσει την εμπλοκή του Δημήτρη Μασιά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα από καινούργιο πόστο, καθώς ο μέχρι πρότινος διαιτητής κάθεται πλέον στον προεδρικό θώκο της Αγίας Νάπας.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πορτοκαλί» μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τα νέα του καθήκοντα, τη διαιτησία, τα στημένα και το νέο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.

-Πώς κατάφερες και τα συνδυάσεις όλα, νοσηλευτής, διαιτητής, μάνατζερ ποδοσφαιριστών και τώρα πρόεδρος ομάδας;
-Όσον αφορά τα νοσηλευτικά σταμάτησα εδώ και τρία χρόνια αλλά τα συνδύασα όλα. Όταν έχεις σωστούς συνεργάτες όλα είναι εύκολα.

-Πώς και αποφάσισες να εμπλακείς στα διοικητικά της ομάδας της Αγίας Νάπας;
Είναι η πόλη που μένω, είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Πάντα είχα στο μυαλό να αναλάβω, είναι μεγάλος σύλλογος και θα αφοσιωθώ στην ομάδα.

-Η Αγία Νάπα ξυπνά τη νύχτα και κοιμάται την μέρα, μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος;
Κοντά στον Οκτώβριο κλείνει η σεζόν και δεν υπάρχει δικαιολογία για τον κόσμο για να μην έρχεται γήπεδο. Ο κόσμος δουλεύει μέχρι το πρωί το καλοκαίρι αλλά τα άτομα που είναι στην ομάδα θα βοηθήσουν να ανέβει η ομάδα εκεί που αξίζει.

-Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια;
Έχει αγκαλιαστεί καθώς στην αρχή υπήρχαν κάποιες ενδοιασμοί. Οι επιχειρηματίες βοηθάνε. Δεν θα κάνουμε κι εμείς υπερβολές, θα κάνουμε έναν προϋπολογισμό μέχρι εκεί που μπορούμε, ανεβασμένο σε σχέση με πέρσι, όχι πολύ αλλά ανεβασμένος.

-Αντικαθιστάς τον Κώστα Ηλία στην προεδρία αλλά και αυτός θα είναι εκεί κοντά;
Ο Κώστας θα είναι γενικός αρχηγός και θα δώσει έμφαση στις Ακαδημίες. Έχουμε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες. Στην ηλικία U15 έχουμε πέντε παίκτες στις Εθνικές ομάδες. Θα δώσουμε μεγάλη σημασία στις Ακαδημίες.

-Ποιοι είναι οι στόχοι τη νέα χρονιά;
-Η Αγία Νάπα έχει θέση στην α΄ κατηγορία χωρίς να λέω ότι ο στόχος είναι η άνοδος. Αρχίζουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή σεζόν και αν έρθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη. Αν δεν έρθει δεν θα είναι αποτυχία με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπλεχτούμε σε περιπέτειες.

Ακολούθως ο Μασιάς τοποθετήθηκε για...
...τον προγραμματισμό: «Προσλάβαμε τον Νίκο Νικολάου, ανανεώσαμε τον περσινό κορμό, κάναμε τέσσερις μεταγραφές και έμειναν 2-3 κινήσεις. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα κλείσουμε το ρόστερ και θα αφήσουμε μια θέση σε περίπτωση που προκύψει κάτι καλό στην πορεία. Στις 22-23 Αυγούστου θα πάμε στην Βουλγαρία για προετοιμασία».

...το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας: «Ότι και να πούμε θα είναι λάθος χωρίς να παίξουμε σε αυτό. Φαίνεται ότι θα είναι ποιο ανταγωνιστικό, ο νέος τρόπος διεξαγωγής τουλάχιστον».

τα στημένα παιχνίδια στη β' κατηγορία: «Δυστυχώς είναι το μεσογειακό μεντάλιτι, ψάχνουμε να βρούμε κάτι παράνομο, το έχουμε στο αίμα μας.  Η β΄ κατηγορία έπεσε πολύ στα μάτια του κόσμου και ελπίζω τη νέα σεζόν να μην υπάρξουν τέτοια κρούσματα. Με όλα αυτά ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα γήπεδα».

...την ανάρτηση του Κώστα Ηλία για το πρόγραμμα της β΄ κατηγορίας: «Σε κάποιους μήνες θα παιχτούν λίγα παιχνίδια και σε άλλους μήνες πολύ περισσότερα. Αγωνιστικά για τους προπονητές είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχουν ματς κάθε εβδομάδα. Θα προετοιμάσουμε το πρόγραμμα μας ανάλογα για να είμαστε έτοιμοι».

...το μήνυμα σας για τη νέα χρονιά: «Η Αγία Νάπα θα είναι μια καθαρή ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για μια καλή πορεία».

...το αν θα φωνάζει κατά της διαιτησίας ως διοικητικός παράγοντας: «Φυσικά και όχι, πάντα θα είμαι δίπλα τους, πάντα θα τους στηρίζω. Όλες οι ομάδες θα έχουν παράπονο σε μια σεζόν. Το κομμάτι της διαιτησίας παίζει σημαντικό ρόλο και θα χαρώ να έχουν καλό πρωτάθλημα και να βλέπω παιδιά νέα να ανεβαίνουν στην διαιτησία».

...την εκλογή του κ. Πάπουτσου στην προεδρία του Σ.Δ.Κ.: «Συγχαρητήρια στον κ. Πάπουτσο και εύχομαι να κάνει αυτά για τα οποία έχει δεσμευθεί. Είναι έμπειρος στον χώρο και εύχομαι να πάνε όλα καλά γι’ αυτόν και τον χώρο της διαιτησίας».

...ποιες ομάδες βλέπεις να έχουν πρωταγωνιστή πορεία τη νέα σεζόν στην β΄ κατηγορία: «Ο ΑΣΙΛ σίγουρα θα κάνει πρωταθλητισμό, πήρε καλούς ποδοσφαιριστές και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Άρης θα είναι εκεί, ο Ερμής, η Αλκή».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία