Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Μια ντουζίνα «αντίο» είπε μαζεμένα η Ομόνοια 1948!

  15/06/2019 14:57
Μια ντουζίνα «αντίο» είπε μαζεμένα η Ομόνοια 1948!

Μια ντουζίνα «αντίο» είπε μαζεμένα η Ομόνοια 1948!

  15/06/2019 14:57
Μετά από 16 ανανεώσεις συμβολαίων, στις οποίες προστέθηκε άλλη μία, η Ομόνοια 1948 ενημέρωσε και για τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από το ρόστερ της εν όψει της νέας περιόδου που θα τη βρει στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Σημειώνεται ότι δύο εξ αυτών θα αποτελέσουν παρελθόν ως ποδοσφαιριστές, ωστόσο θα παραμείνουν στο σωματείο υπό νέα ιδιότητα. Αναλυτικά η ενημέρωση από την κάτοχο του τίτλου στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου.

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλο ένα χρόνο με τον αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό Α.Σταύρου. Ο Αντώνης είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που παραμένει από το περσινό ρόστερ μετά τους 16 που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν είναι οι: Γ.Βενιζέλος, Α.Πέππος, Α.Αυξεντίου, Α.Λαζάρου, Χ.Ιορδάνους, Α.Μάρκου,Κ.Γιάγκου, Α.Παΐσης, Χ.Ττάκκας, Σ.Λαμπράκης, Α.Σαζεΐδης και Π.Πεχλιβάνης.

Ο Α.Σαζεΐδης θα ενισχύσει το σκάουτινγκ τιμ με την νέα χρονιά ενώ ο αρχηγός Π.Πεχλιβάνης αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό επιτελείο. Ο Πάμπος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως πρώτος προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την πρώτη ιστορική χρονιά θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο Σωματείο μας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας