Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Εξήγησε γιατί επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Ιδιάκεθ: «Όταν μου τηλεφώνησαν...»

  16/06/2019 12:29
Εξήγησε γιατί επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Ιδιάκεθ: «Όταν μου τηλεφώνησαν...»

Εξήγησε γιατί επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Ιδιάκεθ: «Όταν μου τηλεφώνησαν...»

  16/06/2019 12:29
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία του στην Κύπρο παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.
 
Ο Βάσκος τεχνικός μετά την πρώτη του θητεία στην ομάδα της Λάρνακας, επέστρεψε στη Σαραγόσα, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί και επέστρεψε στο νησί μας.
 
Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης σεζόν, τονίζοντας ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν τον πήραν τηλέφωνο οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να έρθει στην ομάδα.
 
Παράλληλα εξήγησε ότι προτίμησε τους Λαρνακείς αφού δείχνουν συχνά την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του και τον αφήνουν ν' αναπτύσσει τις ιδέες του. 
 
Ήσουν στην Κύπρο, ένιωθες έτοιμος να πάρεις τη Σαραγόσα στα χέρια σου; «Φυσικά και ήμουν έτοιμος. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος πόνος είναι η απογοήτευση για το γεγονός ότι πουθενά δε μπορείς να κάνεις ένα λάθος. Οι προπονητές πρέπει να κάνουν πολλά για να πετύχουν, κάνοντας λάθη μαθαίνεις, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μία συνεργασία τελείωσε τόσο σύντομα. Μου έδωσαν λίγο χρόνο. Δεν είναι ότι δεν μπορούσα να ξεκινήσω, και να πετύχω σε όλα, σε λίγες ημέρες ένας κόουτς δε μπορεί να πετύχει απολύτως τίποτα».
 
Για την πορεία του στην Κύπρο με την ΑΕΚ: «Όταν έφυγα από τη Σαραγόσα πέρασαν λίγοι μήνες και όταν μου τηλεφώνησε η ΑΕΚ δεν το σκέφτηκα, μου φέρθηκαν υπέροχα. Όταν έφτασα η ομάδα είχε προβλήματα αλλά τερματίσαμε δεύτεροι και είχαμε ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Μόλις ανανέωσα επειδή το εκτιμώ να είμαι σε τόπους όπου με αγαπούν και μπορώ ν’ αποφασίζω για τα διάφορα πρότζεκτ. Αν πάω πίσω στην Ισπανία θα το κάνω εκεί που με αφήνουν ν’ αναπτύξω τις ιδέες μου. Έμαθα ότι δεν αξίζει να το κάνω αν τα δεδομένα είναι διαφορετικά».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας