Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν θα καθίσω να λυπάμαι, είμαι 30 ετών και ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία»

  17/06/2019 20:48
«Δεν θα καθίσω να λυπάμαι, είμαι 30 ετών και ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χαλένιους μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ

«Δεν θα καθίσω να λυπάμαι, είμαι 30 ετών και ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία»

  17/06/2019 20:48

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του στον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Λίνους Χαλένιους μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του, Σούντσβαλ.

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε ευγνώμων που έχει την ευκαιρία για μία τέτοια περιπέτεια.

«Δεν είναι μια βιαστική απόφαση, έχει αναπτυχθεί από την άνοιξη. Είμαι 30 ετών και είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που έχω την ευκαιρία να έχω μια τέτοια περιπέτεια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης μετά τη θητεία στην Σούντσβαλ και δεν θέλω να καθίσω και να λυπούμαι που δεν είχα την ευκαιρία να ανοίξω τα φτερά μου».

Τοποθετήσεις έκανε και αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Ούρμαν Χάγκμλουμ. «Ο Λίνους ήταν απολύτως φανταστικός και είμασε τόσο υπερήφανοι όταν τον ακούγαμε να μιλάει για τη λέσχη και πώς ενεργούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του εδώ. Πριν από δύο χρόνια ήθελε να φύγει, αυτόν τον χειμώνα θα μπορούσε να πάει ελεύθερος, αλλά επέλεξε να υπογράψει μια μακρά σύμβαση μαζί μας και από τη στιγμή που αισθάνθηκε ότι αυτό είναι σωστό, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για χάρη του, αλλά και λίγο περήφανοι για όλη αυτήν την ιστορία. Αυτό ήθελε ο Λίνους και έπρεπε  να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε μια καλή οικονομική λύση για τη Σούντσβαλ. Ο Λίνους είναι ευπρόσδεκτος εδώ όταν το θέλει» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας