Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«…τότε κατάλαβα ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν μεγαλύτερος σύλλογος απ’ ό,τι νόμιζα»

  18/06/2019 19:46
«…τότε κατάλαβα ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν μεγαλύτερος σύλλογος απ’ ό,τι νόμιζα»

«…τότε κατάλαβα ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν μεγαλύτερος σύλλογος απ’ ό,τι νόμιζα»

  18/06/2019 19:46
Με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα του Σούντσβαλ Sundsvalls Tidning ο Ούρμπαν Χάγκμπλομ αναφέρθηκε στο πώς από το ναυάγιο έφτασε στην ολοκλήρωση η μεταγραφή του Λίνους Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ.
 
«Αρχικά πίστευα πως δεν θα καταλήγαμε σε συμφωνία. Τόσο μακριά ήμασταν. Για μερικές μέρες ήταν ήσυχα τα πράγματα. Ήμασταν ξεκάθαροι και δεν κάναμε καν αντιπρόταση. Αν ενδιαφέρονταν, έπρεπε να επιστρέψουν με μια προσφορά στη βάση της αγοράς. Όταν το έκαναν, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις. Μιλήσαμε πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.

Όταν καταλήξαμε κάπου και τα ήθελα όλα γραπτώς, αντιλήφθηκα πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερος σύλλογος από ό,τι νόμιζα. Πριν υπογράψουμε, μίλησα με τέσσερις ανθρώπους: τον οικονομικό διευθυντή, τον τεχνικό διευθυντή, τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή. Περάσαμε πολλή ώρα στο τηλέφωνο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Γι’ αυτό απέρριψα τον ΑΠΟΕΛ. Μερικές φορές δαγκώνομαι, αλλά…»

«Ήταν μια άσχημη εξέλιξη για μας, διότι ο Λίνους είναι ακόμη ένας από τους καλύτερους Σουηδούς επιθετικούς, πέτυχε πέρυσι 18 γκολ πέρσι κι εφέτος άλλα έξι. Από την άλλη, είναι 30 ετών και δεν υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν παίκτη αυτής της ηλικίας», συμπλήρωσε ο Χάγκμπλομ υπογραμμίζοντας πως ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βλέπει στον ΑΠΟΕΛ τη (δεύτερη) ευκαιρία του να κάνει καριέρα εκτός συνόρων, αφού την πρώτη φορά απέτυχε παταγωδώς.

«Αν δεις τη συμφωνία, είναι πολύ καλή για τη Σούντσβαλ. Είναι ένας παίκτης που πήραμε χωρίς λεφτά και κανείς δεν τον πίστευε. Ήταν πολύ φθηνός ο Λίνους και για δυο χρόνια έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο. Θα έφευγε δωρεάν πριν πέντε μήνες και δουλέψαμε σκληρά για να του δώσουμε ένα συμβόλαιο στη βάση της αγοράς της Αλλσβένσκαν. Είχε αυτό το μισθό για πέντε μήνες και τώρα θα πάρουμε το νούμερο επί κάποιες φορές. Είναι μια εξαιρετική συμφωνία στο οικονομικό μέρος», υποστήριξε ο Χάγκμπλομ, ο οποίος δεν αποκάλυψε ποσά, αλλά παραδέχτηκε πως στη συμφωνία υπάρχει αφ’ ενός ποσοστό μεταπώλησης για τη Σούντσβαλ, αφ’ ετέρου πρόσθετες πληρωμές από πλευράς ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση επίτευξης στόχων (ατομικών και ομαδικών).

Τόνισε μάλιστα ότι αν εισπραχθεί το σύνολο των προβλεπόμενων μπόνους τότε ο Χαλένιους θα μπει στις κορυφαίες τρεις πωλήσεις γηγενών ποδοσφαιριστών από σουηδικό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας