Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Θα ξεφύγουν τα πράγματα, τα λεφτά θα είναι πολλά… θα βάλουν τσακροκλειδωνιά»

  19/06/2019 11:36
«Θα ξεφύγουν τα πράγματα, τα λεφτά θα είναι πολλά… θα βάλουν τσακροκλειδωνιά»

«Θα ξεφύγουν τα πράγματα, τα λεφτά θα είναι πολλά… θα βάλουν τσακροκλειδωνιά»

  19/06/2019 11:36
Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα βρει την ομάδα της Άχνας ξανά στην Α’ κατηγορία.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε γενικότερα και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός: «Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια από όλους μας. Έχουμε κάνει κινήσεις, που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Σιγά σιγά θα κλείσουμε τον κύκλο της ενίσχυσης, αφού έμεινε να πραγματοποιήσουμε κάποιες προσθήκες».
Πως βλέπετε το νέο πρωτάθλημα: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Θα δώσουμε βάση στους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε καλούς ξένους να τους ενσωματώσουμε στην ομάδα, όπως και Κύπριους με εμπειρίες. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάποιους άλλους που έχουν γεμάτα ταμεία».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Το στοίχημα είναι εδώ. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει ταλέντο. Θέλουμε να το δείξουν και να βοηθήσουν και την ομάδα. Είναι θέμα ποιότητας, θέμα δουλειάς, δεν έχουμε και άλλη οδό άλλωστε. Θα πρέπει να το κάνουμε αυτό το πράγμα. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Εμείς θα ακολουθήσουμε ένα δρόμο που έχουμε».
 
Τι αναφορές θα κάνει στη Συνέλευση: «Αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ότι πέρσι, είχαμε παιχνίδια όπου η δυτική κερκίδα είχε τόσο κόσμο, όσο δεν είχε σε παιχνίδια στην α’ κατηγορία. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα και έχει να υπηρετήσει αρκετούς όλους σε μεγάλο βαθμό. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το σωματείο ζωντανό. Η νεολαία ασχολείται με το σωματείο του Εθνικού και ο κόσμος προσφέρει από το υστέρημά του».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Στην α’ κατηγορία υπάρχουν κάποια έσοδα που είναι πάρα πολλά. Έχουν γίνει τόσες πολλές όμως οι απαιτήσεις των σωματείων που δεν ξέρουν πως να λειτουργήσουν κάποια σωματεία. Το είχα πει κάποτε και στον μακαρίτη τον Κωστάκη, ότι θα ξεφύγουν τα πράγματα και τα λεφτά που θα χρειάζονται, θα είναι πολλά. Ωστόσο, πρέπει να έχεις επιτυχίες, αν δεν έχεις, σε τρία χρόνια όχι θα βρίσκονται σε δύσκολη θέση κάποια σωματεία, αλλά θα βάλουν τσακροκλειδωνιά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας