ʼμεση τοποθέτηση-αντίδραση της Ομόνοιας για Χαλαμάινε

Στην άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων που την έφεραν να κινείται για την απόκτηση του Κάσπερ Χαλαμάινε, προέβη η Ομόνοια.

Δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου τους, Ανδρέα Δημητρίου οι πράσινοι αρνούνται ότι έχουν κινηθεί για τον παίκτη αφού η ομάδα προγραμματισμού ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον εν λόγω παίκτη.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον ποδοσφαιριστή Kasper Hämäläinen, να σημειώσουμε ότι δεν μας έχει απασχολήσει η περίπτωσή του. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην εκλαμβάνει ως δεδομένο ό,τι ακούγεται ή γράφεται. Η ομάδα προγραμματισμού εργάζεται υπεύθυνα για να στελεχωθεί το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης