Ο παίκτης της Σλόβαν που βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Μπρατισλάβα

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να ανταμώσει ξανά με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση. Η ομάδα της Σλοβακίας ήταν μία από τις ομάδες που είχαν αντιμετωπίσει οι γαλαζικίτρινοι στην επική πορεία μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-12.

Η Σλόβαν παρουσιάζεται ως το φαβορί απέναντι στην Σουτιέσκα Μαυροβουνίου και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά τότε θα βρεθεί ξανά στο δρόμο των πρωταθλητών Κύπρου.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση της υποψήφιας αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες, τότε για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο ρόστερ πριν από οκτώ χρόνια έχουν αποχωρήσει. Μάλιστα έξι από αυτούς έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
 

Ένας από αυτούς δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Πρόκειται για τον Γιουράι Χαλέναρ, ο οποίος στα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ δεν είχε αγωνιστεί, καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τομπόλ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός κατέχει μέχρι σήμερα την πρωτιά στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στην πατρίδα του (125). Φορώντας τη φανέλα της Σλόβαν είχε σκοράρει 57 γκολ, ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ (120) που κατείχε ο Ρόμπερτ Σέμενικ.

Ο Χαλέναρ πέθανε δύο ημέρες μετά τη συμπλήρωση των 35ων γενεθλίων του, αφού βρέθηκε νεκρός στις 30 Ιουνίου 2018. Είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος την προηγούμενη ημέρα και τελικά ταυτοποιήθηκε με πτώμα που είχε βρεθεί στο «Bratislava Park Vrakunský Lesopark».
 
Σύμφωνα με Μέσα της χώρας, που κάλυψαν την είδηση, σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται ο παίκτης να έβαλε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου