Απίστευτη γκαντεμιά με Παύλου-Γιατί απορρίφθηκε η πρόταση για Κορέια

Μεγάλη ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά τον Τιμόθεο Παύλου και δη τη Νέα Σαλαμίνα. Ο νεαρός παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει σίγουρα ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας. 

Οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν παράλληλα την πρόταση της Ομόνοιας για τον Άντερσον Κορέια αφού δεν θεωρούν ότι ανταποκρίνεται στα... θέλω της ομάδας.

Για τα θέματα που απασχολούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος στον Super Sport FM 104.0.

Οι δηλώσεις του:

Υπάρχει πρόβλημα με τον Τιμόθεο Παύλου; «Είναι πραγματικότητα. Εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει νέο πρόβλημα με τον Τιμόθεο Παύλου, υπέστη ξανά ρήξη χιαστών. Ακολουθούσε εντατικές προπονήσεις για να είναι έτοιμος στην προετοιμασία και συνέβηκε αυτό. Περίμενε πως και πώς να αρχίσει προετοιμασία. Θα είμαστε δίπλα του καθώς τον πιστεύουμε πολύ. Ο Τσαμπούρης αποκτήθηκε και γι' αυτό τον λόγο αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένας παλιός γνώριμος και μάλιστα πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής. Είναι παίκτης με εμπειρίες, παίκτης ηγέτης-προσωπικότητα και θεωρούμε ότι θα είναι πολύτιμος για την ομάδα μας».

Ισχύει ότι σας έγινε πρόταση 75 χιλιάδων ευρώ από την Ομόνοια για τον Κορέια και την απορρίψατε; «Δεν θα μιλήσω για ποσά. Είναι πραγματικότητα ότι έγινε μια κρούση με συγκεκριμένο ποσό την οποία έχουμε απορρίψει και το κλείσαμε το θέμα. Το είπαμε ότι αν δεν έρθει πρόταση θα το κλείσουμε το θέμα. Ήρθε πρόταση η οποία δεν αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη, ούτε τα «θέλω» της Νέας Σαλαμίνας και δεν διαπραγματευόμαστε με τέτοια ποσά».

Έκλεισε οριστικά το όλο θέμα Κορέια; «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Αυτή την στιγμή δεν παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής. Γνωρίζουν τι ζητάμε για τον ποδοσφαιριστή. Ο Κορέια θα κληθεί στην προετοιμασία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και όποιος θέλει μπορεί από την 1η Ιουνίου μπορεί να τον αποκτήσει σαν ελεύθερο. Είμαστε έτοιμοι για το οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να προκύψει και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε τους παίκτες για να κάνουμε ότι κάναμε πέρσι, όχι βαθμολογικά αλλά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Δειτε Επισης

Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12
Χούμελς: Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί
Δεν είναι πλέον υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Τεν Χαγκ
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Ο Ρόις σκέφτεται να μετακομίσει στο MLS μετά το τέλος της σεζόν!
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
BINTEO: Ρωτήθηκε για τη Ρεάλ και έφυγε από την συνέντευξη τύπου ο Μπαπέ
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό