Μετά την «κλοπή» Λούφτνερ η Σλάβια άρχισε πόλεμο στους ατζέντηδες!

Μια σπάνια και ιδιαίτερη «επέτειο» είχε χθες η Σλάβια Πράγα. Στις 21 Ιουνίου 2018 ο σύλλογος κήρυξε τον πόλεμο στους ατζέντηδες ορισμένων εκ των παικτών του. Αιτία; Μεταξύ άλλων, ο Μίχαελ Λούφτνερ!

«Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Σλάβια αποφάσισε να τερματίσει κάθε είδους συνεργασία με τη Sport Invest», έγραφε το tweet του προέδρου Γιάροσλαβ Τρβντικ που δημοσιοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Η απόφαση του Δ.Σ. στρέφεται κυρίως κατά των νέων επιχειρηματικών υποθέσεων με τη Sport Invest. Το εμπάργκο σε αυτόν τον όμιλο αντανακλά το γεγονός ότι το πρακτορείο επανειλημμένα έχει ενεργήσει κόντρα στα συμφέροντα του συλλόγου και τα χρηστά ήθη. Οι μέτοχοι της Σλάβια επενδύουν ετησίως εκατοντάδες εκατομμύρια κορώνες στο σύλλογο και έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους», ανέφερε το ανακοινωθέν του πολέμου.

Αφορμή είχε σταθεί η άρνηση του ταλαντούχου 20χρονου μέσου Πάβελ Μπούχα να επεκτείνει δίχως ρήτρα αποχώρησης το συμβόλαιό του. «Αρνήθηκε, επειδή ο σύλλογος δεν αποδέχτηκε μια πάρα πολύ χαμηλή ρήτρα (μόλις 1,5 εκατ. ευρώ), όπως ακριβώς την ήθελαν ο παίκτης και ο ατζέντης του», τόνισε ο Τβρντικ.

Ο πρόεδρος της Σλάβια είχε κατά νου το πάθημα του καλοκαιριού του 2017, όταν η Σλάβια είχε χάσει τον Μίχαελ Λούφτνερ, ακριβώς επειδή η Κοπεγχάγη κατέβαλε τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του. Ποια ήταν αυτή; Μόλις 1,5 εκατ. ευρώ…

Ο νεοφερμένος στόπερ της Ομόνοιας είχε συμπληρώσει μόλις έξι μήνες στη Σλάβια (σ.σ. είχε μεταγραφεί από την Τέπλιτσε τον Ιανουάριο του 2017), στέφθηκε πρωταθλητής με το σύλλογο της Πράγας και συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στην Πολωνία σημειώνοντας μάλιστα ένα απίθανο τέρμα απέναντι στην Ιταλία και τον Ντοναρούμα.


Η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο «χτυπούσε» διαρκή limit up («Όλα αυτά μοιάζουν με παραμύθι, όλα μου πάνε καλά, υλοποίησα το παιδικό μου όνειρο να παίξω στην εθνική, πρέπει να χτυπήσω ξύλο, διότι ήταν μια απίθανη χρονιά», είχε δηλώσει ο ίδιος) και η Κοπεγχάγη τον «έκλεψε» σχεδόν με τα μισά χρήματα που είχε πωλήσει στη Χάντερσφιλντ τον Ζάνκα, τον οποίο ο Λούφτνερ αντικατέστησε στο κέντρο της άμυνας.

Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μεταγραφής στην Κοπεγχάγη ο Τβρντικ δεν συμμερίστηκε την άποψη του Λούφτνερ για παραμύθι, τουναντίον ήταν πεπεισμένος ότι όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο κι ενορχηστρωμένο από τη Sport Invest. Εξ ου και την επόμενη φορά που επιχείρησαν κάτι παρόμοιο, τους κήρυξε τον πόλεμο κι έκοψε παρτίδες μαζί τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της