Πόσα πήρε για Γκολομπάρτ και η χαμηλή προσφορά από Ομόνοια για Κορέια

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα αναμένεται ν' αποτελέσει ο Γκολομπάρτ, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου έλαβε πολύ δελεαστική πρόταση για παραχώρηση του παίκτη στο Ισραήλ.

Μιλώντας στο Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση του Κορέια, τον οποίον δεν παραχωρούν στην Ομόνοια, αφού η προσφορά είναι πολύ χαμηλή. 

Οι δηλώσεις του:

«Είναι λογικό λόγω και της αγωνιστικής παρουσίας μας στο φετινό πρωτάθλημα να έχουμε ενδιαφέρον και προτάσεις για ποδοσφαιριστές μας. Θα δόυμε τι θα γίνει υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα τεθούν υπόψην».

Για τον Γκολομπάρτ: «Ο ποδοσφαιριστής φεύγει από την ομάδα, αυτό είναι γεγονός, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Μακάμπι Νετάνια αφού κρίθηκε ικανοποιητικό το ποσό που δίνει η ομάδα του Ισραήλ (150 χιλιάδες ευρώ) και μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων σε 48 ώρες η μεταγραφή θα πάρει σάρκα και οστά. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει την πολυτέλεια του ρευστού και περιμένει μέσω Γκολομπάρτ αλλά και Μαργκάσα να λάβει χρήματα, ώστε να καλύψει αρκετά από τα χρήματα του προυπολογισμού».

Για Κορέια: «Γι’ αυτό απαντήσαμε ότι είναι χαμηλή η προσφορά και ότι ο Κορέια δεν παραχωρείται. Αυτή είναι η τελική μας θέση, έχουμε ενημερώσει και τον ποδοσφαιριστή που είναι στη Βραζιλία. Δεν ξέρω τι θα προκύψει μελλοντικά αλλά για την ώρα  αυτά είναι τα δεδομένα μας».

Για το γήπεδο: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, ίσως ο Ερμής αγωνιστεί σε μερικά ματς, για την Αλκή δεν ξέρουμε θα δούμε».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια