Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πόσα πήρε για Γκολομπάρτ και η χαμηλή προσφορά από Ομόνοια για Κορέια

  24/06/2019 10:27
Πόσα πήρε για Γκολομπάρτ και η χαμηλή προσφορά από Ομόνοια για Κορέια

Πόσα πήρε για Γκολομπάρτ και η χαμηλή προσφορά από Ομόνοια για Κορέια

  24/06/2019 10:27

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα αναμένεται ν' αποτελέσει ο Γκολομπάρτ, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου έλαβε πολύ δελεαστική πρόταση για παραχώρηση του παίκτη στο Ισραήλ.

Μιλώντας στο Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε επίσης στην περίπτωση του Κορέια, τον οποίον δεν παραχωρούν στην Ομόνοια, αφού η προσφορά είναι πολύ χαμηλή. 

Οι δηλώσεις του:

«Είναι λογικό λόγω και της αγωνιστικής παρουσίας μας στο φετινό πρωτάθλημα να έχουμε ενδιαφέρον και προτάσεις για ποδοσφαιριστές μας. Θα δόυμε τι θα γίνει υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα τεθούν υπόψην».

Για τον Γκολομπάρτ: «Ο ποδοσφαιριστής φεύγει από την ομάδα, αυτό είναι γεγονός, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Μακάμπι Νετάνια αφού κρίθηκε ικανοποιητικό το ποσό που δίνει η ομάδα του Ισραήλ (150 χιλιάδες ευρώ) και μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων σε 48 ώρες η μεταγραφή θα πάρει σάρκα και οστά. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει την πολυτέλεια του ρευστού και περιμένει μέσω Γκολομπάρτ αλλά και Μαργκάσα να λάβει χρήματα, ώστε να καλύψει αρκετά από τα χρήματα του προυπολογισμού».

Για Κορέια: «Γι’ αυτό απαντήσαμε ότι είναι χαμηλή η προσφορά και ότι ο Κορέια δεν παραχωρείται. Αυτή είναι η τελική μας θέση, έχουμε ενημερώσει και τον ποδοσφαιριστή που είναι στη Βραζιλία. Δεν ξέρω τι θα προκύψει μελλοντικά αλλά για την ώρα  αυτά είναι τα δεδομένα μας».

Για το γήπεδο: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, ίσως ο Ερμής αγωνιστεί σε μερικά ματς, για την Αλκή δεν ξέρουμε θα δούμε».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας