Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Το «take it or leave it» στον Πρόδρομο για τον Αρτυματά

  25/06/2019 10:34
Το «take it or leave it» στον Πρόδρομο για τον Αρτυματά

Το «take it or leave it» στον Πρόδρομο για τον Αρτυματά

  25/06/2019 10:34
Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε και στο τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Κώστα Αρτυματά.
 
Σχολιάζοντας τόσο την υπέρτερη οικονομικά προσφορά της ΑΕΚ (€120.000) όσο και την επιθυμία του παίκτη να πάει στην Ανόρθωση ο πρόεδρος της εταιρείας τόνισε ότι, για να διευκολυνθεί η κατάσταση, πρέπει η «Κυρία» να πλησιάσει την πρόταση των «κιτρινοπράσινων».
 
Ακολούθησε η επίσημη τοποθέτηση των Λαρνακέων ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, ενώ το πρωί της την Τρίτης ήλθε και η αντίδραση της Ανόρθωσης στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ. «Η θέση μας για τον Αρτυματά είναι εκεί. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία πλειστηριασμού. Η μπάλα είναι στα πόδια του ΑΠΟΕΛ», ξεκαθάρισε στο Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Σάββας Πηλακούτας.

Τούτων δοθέντων οι πρωταθλητές έχουν πλέον δύο επιλογές: την πώληση του παίκτη στην Ανόρθωση με τους ήδη συμφωνημένους όρους ή τη διατήρησή του στο ρόστερ και την πιθανή απώλειά του το επόμενο καλοκαίρι άνευ ανταλλάγματος.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας