Το σκληρό πόκερ Ανόρθωσης-Γιαννιώτα!

Ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας ενδιαφέρει την Ανόρθωση δεν είναι καν κοινό μυστικό, η επίσημη Ανόρθωση έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του παίκτη στη μεταγραφική της λίστα.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν είναι όψιμο. Για την ακρίβεια, χρονολογείται εδώ και ένα μήνα, στη διάρκεια του οποίου έχουν καταγραφεί αρκετοί κύκλοι διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Δίχως, εννοείται, την επίτευξη ακόμη συμφωνίας.

Ο 26χρονος Ελλαδίτης εξτρέμ, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2015 έως το καλοκαίρι του 2017 αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ υπό μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Διατεθειμένη να πληρώσει την ΑΕΚ για Γιαννώτα η Ανόρθωση»

Για τη χρονιά που πέρασε οι ετήσιες απολαβές του ήταν €270.000, ποσό που ούτε η Ανόρθωση μπορεί και θέλει να προσφέρει ούτε ο παίκτης έχει αυταπάτες ότι μπορεί να διεκδικήσει.

Νοουμένου ότι η ΑΕΚ δεν θα βάλει βέτο στη μετακίνηση του Γιαννιώτα, η πρώτη πρόταση της «Κυρίας» ήταν για συμβόλαιο 1+1 χρόνων με απολαβές €170.000 τον πρώτο χρόνο και €180.000 τον δεύτερο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αντιπρότεινε κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές €230.000 για κάθε χρόνο, για να λάβει την νέα πρόσφορά της Ανόρθωσης, η οποία δίνει κλειστό διετές συμβόλαιο, αν αυτός αποδεχτεί την οικονομική πρόταση του συλλόγου.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται επί του παρόντος η διαπραγμάτευση που, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι ο Γιαννιώτας κάθε άλλο παρά αποκλείει τη δεύτερη κάθοδό του στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού