«Σε όλα τα παιχνίδια ο Λανγκ έκανε λάθη που οδήγησαν σε γκολ»

Μια καινούργια αρχή στην καριέρα του επιδιώκει να κάνει στην Ομόνοια ο Άνταμ Λανγκ, ο οποίος μετά από μια διετία στη Γαλλία είχε την περασμένη περίοδο ένα ατυχές πέρασμα από την Κλουζ.

Στο ρουμανικό σύλλογο δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, διότι σύμφωνα με την καταγγελία του ατζέντη του (Ζόλταν Ίλες) ο Νταν Πετρέσκου με την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του διεμήνυσε ότι δεν θα αγωνίζεται, επειδή προτιμούσε να εργαστεί με τους παίκτες που γνώριζε από την προηγούμενη θητεία του στην Κλουζ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ο παίκτης, που έφυγε με επεισοδιακές δηλώσεις, έρχεται στην Ομόνοια

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατηγορία, ο Ρουμάνος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του για τους λόγους που έθεσε εκτός ομάδας τον 26χρονο Ούγγριο αμυντικό.

«Είδα ένα σχόλιο του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, το οποίο με ενόχλησε. Δεν είναι αυτό που συνέβη στ’ αλήθεια. Όταν ήλθα στην Κλουζ είδα τα dvds και σε όλα τα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί ο Λανγκ είχε υποπέσει σε λάθη, τα οποία έδωσαν γκολ στον αντίπαλο. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν έπαιζε.

Ο δεύτερος ήταν πως στη θητεία μου ουδέποτε συνάντησα παίκτη που έρχεται στον προπονητή και του λέει πως δεν θέλει να καταλύσει μαζί με την ομάδα πριν από το παιχνίδι. Δεν ήθελα να τα δημοσιοποιήσω αυτά, αλλά με ανάγκασε το σχόλιο του ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης δεν αγωνιζόταν, επειδή κάποιος άλλος ήταν καλύτερος από αυτόν, συν το ότι δεν ήθελε να καταλύει μαζί με την αποστολή. Αυτό είναι απίστευτο», αποκάλυψε ο προπονητής της Κλουζ.

Πώς αντέδρασε σε αυτές τις αιτιάσεις ο νέος άσος της Ομόνοιας; «Δεν θέλω πλέον να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο ζήτημα. Συνέβη ότι με τον προπονητή μου δεν συμφωνούσαμε ποδοσφαιρικό, άρα δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Ευτυχώς καταφέραμε να χωρίσουμε φιλικά και εδώ κλείνει το κεφάλαιο της Κλουζ. Δεν ξέρω πώς διέρρευσαν όλα αυτά που είναι μεταξύ εμού και του συλλόγου, αλλά ό,τι έγινε, έγινε, θεωρώ το όλο θέμα λήξαν και εύχομαι να μην το αντιμετωπίσω ξανά στο μέλλον. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή μου», σχολίασε ο Λανγκ.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού