Η ανατρεπτική απόφαση για κάρτα φιλάθλου και τι ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες

Η προδιαγραφόμενη αναστολή της κάρτας φιλάθλου, έστω και σε προσωρινή βάση, είναι αρκετά πιθανή σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στη σημερινή (26/06) συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία της Επιτροπής Νομικών και θα ετοιμαστεί η τελική πρόταση νόμου που θα παραπεμφθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά πάσα πιθανότητα την μεθεπόμενη Παρασκευή.

Όλα αυτά θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς υπάρχει χρόνος εάν ψηφιστεί τελικώς η αναστολή της κάρτας φιλάθλου, να έχουμε επιστροφή των οργανωμένων οπαδών – αλλά και όσων άλλων απείχαν από τα γήπεδα για το συγκεκριμένο λόγο – από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
 

Εάν αυτό επαληθευτεί, τότε το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει μετά την αναστολή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου θα είναι αυτό της ΑΕΚ απέναντι στην Πετροκούμπ που θα γίνει στις 11 Ιουλίου (18:30) στην ΑΕΚ Αρένα.

Από εκεί και πέρα, ο επόμενος αγώνας στην Κύπρο είναι αυτός του Απόλλωνα που αγωνίζεται στο ΓΣΠ με την Κάουνο Ζαλγκίρις στις 18 Ιουλίου στο ΓΣΠ, για τη ρεβάνς του α’ προκριματικού γύρου.

Όσον αφορά στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ δίνει τη ρεβάνς με την Σλόβαν ή την Σουτιέσκα στην Κύπρο στις 30 ή 31 Ιουλίου, ενώ η κυπελλούχος ΑΕΛ στις 1 Αυγούστου παίζει (επίσης τον δεύτερο αγώνα) με τον Άρη στην «ΑΕΚ Αρένα».

Είναι αντιληπτό ότι εφόσον προχωρήσει το θέμα της αναστολής της κάρτας φιλάθλου, τότε τα ίδια θα ισχύσουν και στις εγχώριες διοργανώσεις. Η χρονιά αρχίζει με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου.
 

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή